RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Водій керівника в Киеве
  5. Водій керівника
Предложить вакансию
Данный соискатель предпочел скрыть свои личные данные

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Водій керівника

Заблокировано
30 000 грн.
 17 августа 2022  Город: Киев
Возраст:51 год
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Домашний сервис; Офисный персонал; Строительство, архитектура

Опыт работы

Водій керівника
ТОВ "КИЇВМЕТРОПРОЕКТ" (Архітектурна діяльність), Киев
05.2013 − 06.2022 (9 лет 1 месяц)

29 червня 2022р. № 58/02-КМП
Р Е К О М Е Н Д А Ц І Я
Видана водієві категорії ВС Смазі Валентину Миколайовичу, 1972 року народження, освіта середня.
З травня 2013 року і до останнього часу працював в Товаристві з обмеженою відповідальністю «КИЇВМЕТРОПРОЕКТ» на посаді водія адміністративно – господарського відділу (автомобіль VOLVO).
Безпосередньо був водієм керівника підприємства (перевозив керівника до місць призначення, зустрічав на залізничному вокзалі та аеропортах, відбував у відрядження до інших міст України), виконував особисті доручення керівника (доставляв документи до місця призначення, перевозив фахівців підприємства різного рівня до місць призначення, у тому числі у відрядження до інших міст України, тощо).
Валентин Миколайович завжди відповідально підходить до вирішення поставлених завдань. Завжди тактовний, ввічливий і уважний. Йому притаманні чесність, порядність, дотримання субординації, висока працездатність, уміння орієнтуватися у великому потоці інформації, відмінне знання Києва.
Валентин Миколайович завжди має охайний зовнішній вигляд. Підтримує справність та чистоту автомобіля, своєчасно повідомляє керівника про необхідність проведення технічного обслуговування автомобіля та здійснює за цим належний контроль, здійснює ведення подорожніх листів, Картки обліку пробігу (наробітку) пневматичної шини та Картки обліку наробітку та відстеження обігу АБ.
Має безаварійний стаж водіння. За час роботи порушень правил дорожнього руху та порушень трудової дисципліни не було, доган та стягнень не має. Користується заслуженою повагою всіх співробітників підприємства. Неодноразово нагороджувався грошовими преміями.
Без вагань рекомендую Смагу Валентина Миколайовича для роботи водієм службового легкового автомобіля в будь-якій компанії, в його особі отримаєте відповідального, ініціативного, енергійного працівника.
Директор Євген Шаповал

 Есть рекомендации с данного места работы
Водій керівника
ДП ПІ "Укрметротунельпроект" (Архітектурна діяльність), Киев
12.2012 − 05.2013 (5 месяцев)

Безпосередньо був водієм (автомобіль Форд-Мондео) керівника підприємства (перевозив керівника до місць призначення, зустрічав на залізничному вокзалі та аеропортах, відбував у відрядження до інших міст України), виконував особисті доручення керівника (доставляв документи до місця призначення, перевозив фахівців підприємства різного рівня до місць призначення, у тому числі у відрядження до інших міст України, тощо).Підтримував справність та чистоту автомобіля, своєчасно повідомляв керівника про необхідність проведення технічного обслуговування автомобіля та здійснював за цим належний контроль, вів подорожні листи, Картки обліку пробігу (наробітку) пневматичної шини та Картки обліку наробітку та відстеження обігу АБ

Водій керівника (механік)
КИЇВДІПРОТРАНС (Архітектурна діяльність), Киев
07.2005 − 09.2012 (7 лет 2 месяца)

Безпосередньо був водієм (автомобілі преміум класу) керівника підприємства (перевозив керівника до місць призначення, зустрічав на залізничному вокзалі та аеропортах, відбував у відрядження до інших міст України та міст близького зарубіжжя), виконував особисті доручення керівника (доставляв документи до місця призначення, перевозив фахівців підприємства різного рівня до місць призначення, у тому числі у відрядження до інших міст України та міст близького зарубіжжя , тощо). Підтримував справність та чистоту автомобіля, своєчасно повідомляв керівника про необхідність проведення технічного обслуговування автомобіля та здійснював за цим належний контроль, здійснював ведення подорожніх листів, Картки обліку пробігу (наробітку) пневматичної шини та Картки обліку наробітку та відстеження обігу АБ

Образование

середня школа №102 (Киев)
среднее, 09.1980 − 05.1990 (9 лет 7 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно)
Дополнительно: рідна мова ( без обмежень листування, читання, спілкування)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Відповідальність, пунктуальність, акуратність, уважність, комунікабельність, дотримання субординації, висока працездатність, уміння орієнтуватися у великому потоці інформації, дотримуюсь зобов’язань по нерозголошенню конфіденційної інформації та інформації, що становить комерційну таємницю, без шкідливих звичок.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Величезне бажання плідно працювати та розвиватись. Я обожнюю свою роботу та спілкування з людьми. Маю велике бажання, щоб у вас, мого потенційного роботодавця, склалася своя думка про мене в якості працівника. Сподіваюсь на нашу плідну співпрацю.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх