RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Одессе
  4. Резюме Юрисконсульт в
  5. Юрисконсульт
Предложить вакансию
Резюме Юрисконсульт
Вільгановська Євгенія

Юрисконсульт

Заблокировано
18 000 грн.
  9 октября 2023  Город: Одесса
Возраст:44 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Юриспруденция, право
 Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Адреса місця проживання: м. Одеса, вул. Генерала Петрова б.52 кв.6

Сімейний стан: розлучена, дочка - 17 років;

Маю III-ю групу інвалідності, загальне захворювання


Освіта: вища - в 2000 році закінчила Донецький юридичний інститут МВС України при Донецькому державному університеті (денне відділення), спеціальність- «Правознавство», кваліфікація - «юрист».


Бажаний графік роботи: повний робочий день.

Бажаний рівень заробітної плати: 18 тис. гривень


Мета: здобуття посади юрисконсульта


ДОСВІД РОБОТИ за фахом:


02.07.2019 по 02.10.2023 – юрисконсульт ТОВ «ЕТС» (торгівля спеціалізованою будівельною технікою та сервісне обслуговування, послуги шиномонтажу, будівництво).

24.01.2017 - 01.07.2019 юрисконсульт, заступник директора з правових питань групи компаній ТОВ «УКРСЛАВРЕСУРС»» (оптова торгівля металобрухтом чорних та кольорових металів)

01.03.2016 - 31.12.2016 - юрисконсульт ТОВ «КАМБІО» м. Одеса (виробництво та оптова торгівля залізобетонними та бетонними виробами)

13.03.2015 - 22.03.2016 - спеціаліст відділу судово-правової роботи Одеської філії ПАТ «Всеукраїнський Банк Розвитку» -звільнена у зв’язку з ліквідацією Банку

01.10.13 - 26.08.2014 - юрисконсульт групи компаній ТОВ «МБС ГРУП» ( виробництво та оптова торгівля хімічними продуктами)

18.10.2010 - 27.06.2013 - юрисконсульт ТОВ «Селидівський машинобудівний завод», за

сумісництвом юрисконсульт ПрАТ «Укрувуглебуд» (шахта ДП «Красноармійськвугілля»)

01.12.2009 - 14.04.2010 головний спеціаліст-юрисконсульт управління Пенсійного Фонду України в Кіровському районі м. Донецька.

01.05.2004 - 16.09.2009 – юрисконсульт ТОВ фірма "ВСЕГДА" (виробництво металовиробів та металоконструкцій, готельний бізнес, будівництво), за сумісництвом 10.2004 - 06.2006 працювала юрисконсультом в ВАТ "Донецьквуглебуд" (виробництво та торгівля обладнанням для шахт)

02.2002 - 05.2004 юрисконсульт 1-ї категорії ДП «Дортехнологія» ДП «Донецький облавтодор» ДАК ВАТ «Автомобільні дороги України» (ремонт та будівництво автомобильних доріг).

06.2001 - 08.2002- юрисконсульт 1-ї категорії Донецького лісогосподарського об’єднання «Донецькліс»

07.2000 - 06.2001 – спеціаліст 1-ї категорії Ленінського районного управління юстиції м. Донецька.


ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ (основні напрямки роботи) ТА ЗНАННЯ :

Договірна робота: підготовка та юридична експертиза різноманітних договорів: купівля – продаж, поставка, виконання послуг, будівельний підряд, оренда/суборенда, та складання типових договорів; супровід листування з контрагентами в рамках договірних зобов'язань; ведення бази договорів; супровід, облік, зберігання договорів компанії; робота з зовнішньо-економічними контрактами ( їх супровід, підготовка та робота з існуючими).

Претензійно-позовна робота: підготовка різних видів претензій з розрахунком суми збитків та сум штрафних санкцій; досвід представництва в судах загальної юрисдикції та адміністративних судах, ведення спорів з податковими органами, оскарження дій та бездіяльності контролюючих органів, в тому числі органів податкової служби.

Робота з контролюючими органами, листування з державними органами, відповіді на запити, підготовка заперечень на акти контролюючих органів.

Робота з нотаріусами: підготовка та оформлення документів для здійснення правочинів та нотаріальних дій, супровід правочинів

Робота з банками: підготовка документів для відкриття рахунків, отримання кредитів

Робота з реєстраційними службами: реєстрація, перереєстрація підприємства, робота з установчими документами, реєстрація змін до установчих документів, зміни керівника, складання протоколів загальних зборів засновників.

Моніторинг чинного законодавства, надання усних та письмових консультацій працівникам компанії з різних галузей права

Представництво інтересів підприємства у державних органах, установах, організаціях правоохоронних органах, органах прокуратури, органах податкової служби. Взаємодія з контролюючими органами, контроль за правомірністю проведення перевірок, дотриманням перевіряючими норм чинного законодавства та своїх повноважень. Взаємодія з органами юстиції, виконавчої служби з виконання судових рішень.


ЗНАННЯ:

• Впевнені знання податкового, цивільного, господарського, трудового законодавства України• Успішний досвід ведення судових справСкладання господарських договорів різного виду: купівлі-продажу, поставки, оренди та інші.Впевнений користувач ПК, володію MS Word, MS Excel, пошуковими нормативними базами "Ліга Закон", "НАУ-Експерт", оргтехнікою (факс, ксерокс, принтер).Знання мов: українська, російська - вільно, англійська – середній рівень (зі словником)


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Структурованість та самоорганізованість• Спрямованість на результат• Грамотне усне та письмове мовлення• Комунікабельність, стресостійкість• Акуратність, відповідальність,• Наполегливість у роботі• Цілеспрямованість, працьовитість

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх