RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Власовке
  4. Резюме Юрисконсульт, помічник юриста/нотаріуса в
  5. Юрисконсульт, помічник юриста/нотаріуса
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Юрисконсульт, помічник юриста/нотаріуса

Заблокировано
 22 марта 2018  Город: Власовка
Возраст:32 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Консалтинг; Юриспруденция, право
 Состою в браке  Есть дети 

Опыт работы

Юрисконсульт
Власівський пансіонат для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням
07.2014 − 03.2018 (3 года 7 месяцев)
• Здійснення координації та методичне керівництво діяльності правової служби пансіонату, підопічних та культурно-побутових комісій. • Брала участь у забезпеченні реалізації правової політики, у підготовці договорів (контрактів), угод. • Перевіряла відповідність законодавству наказів та інших договорів, що подавалися директору на підпис, погоджувала (візувала) їх за наявності віз керівників відповідних структурних підрозділів. • Вела інформаційно – довідкову роботу, здійснювала підготовку для керівництва довідкової інформації щодо законодавства та особистого майно підопічних, а саме: земельних паїв, будинків, квартир, цінних паперів та інше. • Забезпечувала в установленому порядку представлення інтересів в судах та інших органах. • Брала участь у роботі з укладанням господарських договорів, а також розгляді питань про дебіторську і кредиторську заборгованість. • Надавала довідки і консультації про сучасне чинне законодавство, а також висновки з організаційно-правових та інших юридичних питань, надавала допомогу в оформленні документів і актів майново-правового характеру.

Образование

Національний університет «Юридична академія ім. Ярослава Мудрого»
господарсько-правова діяльність.
полное высшее, 09.2008 − 09.2013 (5 лет )

Знание языков:

англійска - Начальный, російська - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: • Користувач ПК ( MS Office, Outlook Express, Internet ), робота з різними типами електронних законодавчих баз. • Знання правових баз : «Нормативні акти України», «Ліга», «Рада», «Законодавство України». • Наявність водійського посвідчення кат. В (стаж більше 2-х років).

Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відгуків, клопотань.

Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, трудового, земельного та інших галузей права.

Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб’єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів у відповідність з вимогами законодавства.

Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, угод, роз’яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для роз’яснення.

Ведення інформаційно-довідкової роботи.

Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Заміщення вільної посади юриста/юрисконсульта, помічника нотаріуса/прокурора. Кваліфікований спеціаліст-юрист з 4-ри річною юридичною практикою в сфері господарського права, цивільного права, фінансового права, адміністративного та земельного права.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх