UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Власівці
  4. Резюме Юрисконсульт, помічник юриста/нотаріуса в
  5. Юрисконсульт, помічник юриста/нотаріуса
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Юрисконсульт, помічник юриста/нотаріуса

Заблоковано
 22 березня 2018  Місто: Власівка
Вік:32 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Консалтинг; Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Юрисконсульт
Власівський пансіонат для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням
07.2014 − 03.2018 (3 роки 7 місяців)
• Здійснення координації та методичне керівництво діяльності правової служби пансіонату, підопічних та культурно-побутових комісій. • Брала участь у забезпеченні реалізації правової політики, у підготовці договорів (контрактів), угод. • Перевіряла відповідність законодавству наказів та інших договорів, що подавалися директору на підпис, погоджувала (візувала) їх за наявності віз керівників відповідних структурних підрозділів. • Вела інформаційно – довідкову роботу, здійснювала підготовку для керівництва довідкової інформації щодо законодавства та особистого майно підопічних, а саме: земельних паїв, будинків, квартир, цінних паперів та інше. • Забезпечувала в установленому порядку представлення інтересів в судах та інших органах. • Брала участь у роботі з укладанням господарських договорів, а також розгляді питань про дебіторську і кредиторську заборгованість. • Надавала довідки і консультації про сучасне чинне законодавство, а також висновки з організаційно-правових та інших юридичних питань, надавала допомогу в оформленні документів і актів майново-правового характеру.

Освіта

Національний університет «Юридична академія ім. Ярослава Мудрого»
господарсько-правова діяльність.
повна вища, 09.2008 − 09.2013 (5 років )

Знання мов:

англійска - Початковий, російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: • Користувач ПК ( MS Office, Outlook Express, Internet ), робота з різними типами електронних законодавчих баз. • Знання правових баз : «Нормативні акти України», «Ліга», «Рада», «Законодавство України». • Наявність водійського посвідчення кат. В (стаж більше 2-х років).

Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відгуків, клопотань.

Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, трудового, земельного та інших галузей права.

Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб’єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів у відповідність з вимогами законодавства.

Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, угод, роз’яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для роз’яснення.

Ведення інформаційно-довідкової роботи.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Заміщення вільної посади юриста/юрисконсульта, помічника нотаріуса/прокурора. Кваліфікований спеціаліст-юрист з 4-ри річною юридичною практикою в сфері господарського права, цивільного права, фінансового права, адміністративного та земельного права.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору