RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Юрист, юрисконсульт, начальник відділу в Киеве
  5. Юрист, юрисконсульт, начальник відділу
Предложить вакансию
Чаюн Віталій

Юрист, юрисконсульт, начальник відділу

Заблокировано
 30 сентября 2022  Город: Киев
Возраст:50 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Консалтинг; Юриспруденция, право; Другие предложения
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

юрисконсульт
ГК «ЮКРЕЙНІАН ГЕАРС» (Виробництво 3D пазлів, конструкторів), Киев
07.2021 − 05.2022 (10 месяцев)

Повне забезпечення поточної діяльності виробничого підприємства: договірна робота, претензійна робота, досудова підготавка матеріалів для судового розгляду, забезпечення роботи з оцінки відповідності (сертифікація/декларування) та створення технічних умов, забезпечення захисту об’єктів інтелектуальної власності (запобігання інтелектуальній експропріації), супровід трудових відносин на підприємстві, робота в сфері безпеки праці.

єдиний юрист
ТОВ "ДЕЛА ІНЖИНІРИНГ" (Альтернативна енергетика, будівництво), Киев
05.2019 − 01.2020 (8 месяцев)

Забезпечував діяльність підприємства як електропостачальника в умовах запровадження нової моделі правового регулювання ринку електричної енергії: «запуск» ринку «на добу наперед» та внутрішньодобового ринку, ринку двосторонніх договорів (постійна робота з електронними майданчиками XMtrade та MMS, з ПрАТ «НЕК УКРЕНЕРГО», ДП «ОПЕРАТОР РИНКУ»);

В сфері договірно-правової та експертно-аналітичної роботи: підготовка проектів договорів, їх супровід до етапу укладення та супровід в процесі виконання, включаючи але не обмежуючись аналізом діяльності котрагентів та структурних підрозділів компанії.


провідний юрисконсульт
Державне підприємство «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» (Орган оцінки відповідності:сертифікація насіння, посадкового матеріалу, лабораторні дослідження), Киев
08.2017 − 10.2018 (1 год 1 месяц)

Договірна робота: проводив експертизу господарських та зовнішньоекономічних договорів, договорів в сфері інтелектуальної власності, на виконання будівельно-монтажних робіт, генерального підряду на будівництво, проектування, реконструкцію, обслуговування, технічне переоснащення оренди нерухомого майна, поставки експедиційних послуг, надання послуг з програмування та технічної підтримки інформаційних систем, встановлення програмного забезпечення, купівлі-продажу нерухомого майна, договорів про надання послуг в сфері виробництва та обігу насіння і садивного матеріалу, визначення посівних та/або сортових якостей насіння сільськогосподарських культур.

Повне юридичне забезпечення діяльності державного підприємства, взаємодія з органом управління, супровді діяльності підприємства як органу оцінки відповідності та взаємодія з НААУ.  Судов-претензійна робота - захист інтересів підприємства в суді.

Образование

Національний̆ педагогічний̆ університет ім. М. П. Драгоманов (Киев)
Спеціальність - психологія менеджера/юридична психологія (підвищення кваліфікації̈, 2016р)
полное высшее, 06.2016 − 08.2016 (2 месяца)
КНУ ім. Т. Шевченка (Киев)
юридичний, правознавство
полное высшее, 09.1991 − 06.1996 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Підвищення кваліфікації, навчання на семінарі за темою «Договірні відносини в 2018 році. Складання, розірвання, виконання господарських договорів».
 Навички роботи з професійною інформаційно-правовою системою ЛІГА: ЗАКОН для Юриста – за результатами навчання одержано сертифікати про проходження навчання.

Знание языков:

Английский - Начальный

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Працював з CRM системою Бітрікс24; навички роботи з професійною інформаційно-правовою системою ЛІГА: ЗАКОН для Юриста – за результатами навчання одержано сертифікати про проходження навчання.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх