RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Завідуючий виробничо-технологічною лабораторією в Киеве
  5. Завідуючий виробничо-технологічною лабораторією
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Завідуючий виробничо-технологічною лабораторією

Заблокировано
20 000 грн.
 23 сентября 2019  Город: Киев
Возраст:44 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство; Ресторанный бизнес, кулинария; Руководство
 Состою в браке  Есть дети 

Опыт работы

завідуючий виробничо-технологічною лабораторією
ТОВ "Чанта Маунт" (Виробництво хлібобулочних виробів), Киев
12.2018 − 09.2019 (9 месяцев)

1. Успішне впровадження у виробництво виробничо-технологічної лабораторії з «нуля» на новому підприємстві (підбір та придбання лабораторного обладнання, хімічних реактивів, розроблення та впровадження лабораторної документації);

2. Організація досліджень сировини або готової продукції та інше в зовнішніх лабораторіях, які акредитовані по ДСТУ 17025;

3. Організація своєчасного та безперебійного проведення вхідного контролю сировини та матеріалів згідно вимог діючої нормативної документації;

4. Організація контролю напівфабрикатів, готових хлібобулочних виробів на різних стадіях виробництва щодо показників якості та безпечності (органолептичні і фізико-хімічні та інші показники) згідно вимог діючої нормативної документації;

5. Забезпечення щодо не допускання відвантаження готової продукції в торгівельну мережу, яка не відповідає показникам якості та безпечності;

6. Складання та видача декларації виробника на готову продукцію;

7. Складання проектів маркування та нанесення його на пакування виробу;

8. Заповнення необхідною інформацією технічних паспортів на продукцію для партнерів;

9. Замовлення та отримання штрих-кодів на продукцію;

10. Брала активну участь в розробленні та впровадженні системи менеджменту безпеки харчових продуктів FSSC 22000 та HACCP

інженер-технолог
ТОВ "Перший столичний хлібзавод" (Виробництво хлібобулочних виробів), Киев
01.2018 − 11.2018 (10 месяцев)

1. Розрахунок рецептур, поживної цінності та фізико-хімічних показників;

2. Складання технологічних інструкцій;

3. Проведення вхідного контролю сировини та матеріалів.

начальник лабораторії технологічної
ТОВ "Київський БКК" (Випуск кондитерських виробів), Киев
10.2014 − 11.2017 (3 года 1 месяц)
  1. Організація досліджень сировини або готової продукції та інше в зовнішніх лабораторіях, які акредитовані по ДСТУ 17025;
  2. Організація своєчасного та безперебійного проведення вхідного контролю сировини та матеріалів згідно вимог діючої нормативної документації;
  3. Організація контролю напівфабрикатів, готових кондитерських виробів на різних стадіях виробництва щодо показників якості та безпечності (органолептичні і фізико-хімічні та інші показники) згідно вимог діючої нормативної документації;
  4. Забезпечення щодо не допускання відвантаження готової продукції в торгівельну мережу, яка не відповідає показникам якості та безпечності;
  5. Складання проектів маркування для відділу маркетингу;
  6. Заповнення необхідною інформацією технічних паспортів на продукцію для партнерів;

7. Замовлення та отримання штрих-кодів на продукцію

провідний інженер-технолог
ПАТ "Київхліб" (Випуск кондитерських виробів), Киев
02.2011 − 10.2014 (3 года 7 месяцев)

1. Розрахунок однофазних, багатофазних уніфікованих, робочих та пофазних рецептур на кондитерські вироби;

2. Складання технологічних інструкцій та карт;

3. Впровадження у виробництво нових кондитерських виробів;

4. Проведення випробовування нової сировини.

інженер-технолог
ПАТ "Київхліб" (Кондитерське виробництво), Киев
01.2009 − 02.2011 (2 года 1 месяц)

1. Вхідний контроль сировини та матеріалів;

2. Контроль правильності нанесення маркування на пакуванні.

контролер харчової продукції
ПАТ "Київхліб" (Кондитерське виробництво), Киев
02.2008 − 01.2009 (11 месяцев)

1. Контроль органолептичних показників кондитерських виробів;

2. Контроль за умовами та термінами зберігання готових кондитерських виробів

кондитер
ПАТ "Київхліб" (Кондитерське виробництво), Киев
07.1998 − 02.2008 (9 лет 7 месяцев)

1. Художнє оздоблення тортів.

Образование

Національний університет харчових технологій  (Киев)
технологія зберігання і переробки зерна
полное высшее, 09.2002 − 12.2007 (5 лет 2 месяца)

Знание языков:

Русский - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: MS Office: Word, Excel, Outlook
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Література, туризм
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Отримати постійну роботу зі стабільною офіційною заробітною платою

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх