RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Справочник квалификационных характеристик профессий работников
  3. Робiтники
  4. Калібрувальник харчових продуктів

Калібрувальник харчових продуктів

2-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде процес калібрування овочевих культур, фруктів та інших продуктів на калібрувальних машинах. Завантажує сировину у машину. Розрівнює сировину у бункерах. Перевіряє якість калібрування за заданими розмірами або вагою. Відбирає нестандартну сировину. Підносить порожню тару до калібрувальної машини. Наповнює тару з придатними продуктами і транспортує на наступну обробку, а з дефектними — в утильцех. Включає і виключає устаткування. Чистить його, миє калібрувальні машини. Записує у журналі вагу відкаліброваного продукту за показаннями автоматичних вагів.

Повинен знати: види та сорти каліброваних культур, правила калібрування; вимоги до якості культур, що надходять на калібрування; ознаки нестандартної продукції; будову, принцип дії калібрувальної машини.

Кваліфікаційні вимоги. Базова загальна середня освіта та професійна підготовка на виробництві, без вимог до стажу роботи.


Ищете работу?

Ищете персонал?

↑ Наверх