RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Справочник квалификационных характеристик профессий работников
  3. Робiтники
  4. Заливальник продуктів консервування

Заливальник продуктів консервування

2-й розряд

Завдання та обов’язки. Заливає гриби, овочі, фрукти, ягоди, рибу, морепродукти та інші продукти консервування в бочках, скляних і бляшаних банках, суліях, балонах маринадом, олією, бульйоном, соусом, сиропом на напівавтоматичних і неавтоматичних заливальних машинах і вручну за допомогою ківшів, комплекту мірок, із застосуванням кранів та фільтрів. Заливає спирт у місткості з фруктовими чи ягідними соками і перемішує. Наповнює місткості соками. Розливає проспиртований сік у тару. Підготовляє до роботи застосовувані інструменти і пристрої. Перевіряє точність ваги заливки в процесі роботи. Додержує правил і норм охорони праці виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Повинен знати: будову обслуговуваних заливальних машин, інструментів і пристроїв; співвідношення ваги нетто заливок; температуру заливок; інструкцію для заповнення місткості вмістом; режим спиртування соків; правила і норми охорони праці виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Кваліфікаційні вимоги. Базова або неповна базова загальна середня освіта. Одержання професії безпосередньо на виробництві. Без вимог до стажу роботи.


Ищете работу?

Ищете персонал?

↑ Наверх