RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Директор з продажу української сільськогосподарської продукції в Болгарію в Киеве
  5. Директор з продажу української сільськогосподарської продукції в Болгарію
Отправить резюме

Директор з продажу української сільськогосподарської продукції в Болгарію

Заблокирована
120 000 грн.
 18 июля  Киев 
Компания: ОК «ЖБК» Домашній»   (https://jobs.ua/company-ok-jbk-domashny-367561) (Все вакансии)
Рубрики:Руководство; Сельское хозяйство, агробизнес; Работа за рубежом

Контакты

Телефон: +359(877)708-557
Контактное лицо:Відділ кадрів Виктор

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от года
График работы:удаленная работа

Описание вакансии

СТАРТАП – створення українсько-болгарських Спільних підприємств

Робота за сумісництвом або на постійній основі

Оплата відрядна у два етапи:

1 етап — Оплата згідно з Договором про співпрацю по 1 000 євро за залучення кожного агропідприємства до українсько-болгарського Проекту за фактом виконання роботи.

2 етап — Оплата у вигляді торгової націнки за супровід поставки додаткової української сільськогосподарської продукції до кожного створеного Спільного підприємства, для виготовлення готової продукції в Болгарії, згідно з рецептами

Вимоги: Досвід роботи з фермерами, агропідприємствами та переробниками сільськогосподарської продукції в Україні. Пошук виробників та переробників сільськогосподарської продукції в Україні, які бажають продавати свою продукцію в країни Європейського Союзу через Спільне підприємство у Болгарії.

Основні види сільськогосподарської продукції (Сировини) для Спільних підприємств у Болгарії, у тому числі:

Мед; Горіхи; Олія соняшникова; Зернові, олійні, бобові культури; Овочі: картопля, помідори, огірки, солодкий болгарський перець, цибуля, тощо; Гриби, Фрукти: (яблука, груші, сливи, вишні, персики, абрикоси тощо); Ягоди: (суниця, малина, смородина, лохина, чорниця, виноград тощо); Зелень: (кріп, петрушка, цибуля, часник, салати, пряні трави тощо); Птах: (кури, качки, цесарки, гуси тощо); Яйця, яєчні продукти; М’ясо: (велика рогата худоба, кролики, свині, вівці, кози і т.д.); Молоко, сири та молочні продукти; Рибопродукти: (кларієвий сом, осетрові та лососеві види риб, короп, інші види риб, креветки, мідії та інші морепродукти); Інша сільгосппродукція.

Українська сільгосппродукція (Сировина) переробляється обладнанням Спільного підприємства у готову болгарську Продукцію, в тому числі:

Овочева група: свекла (сік, пюре, консервація, заморозка); Картопля (картопля фрі, пюре, чіпси та ін); Морква (сік, пюре, заморожування); Томат (томатна паста, соуси, консервація); Огірок (консервація, сік, овочеве пюре);

Фрукти: Яблука (сік, пюре, повидло, джем, сухофрукти); Груші (сік, пюре, повидло, джем, сухофрукти); Ягоди: суниця, малина, смородина, лохина, чорниця, виноград тощо. (Сік, пюре, повидло, джем, сухі ягоди).

Мед (крем-мед, мед з волоськими горіхами, з сухофруктами, з ягодами, з імбиром, з лимоном, з борошном з ягід та лікувальних трав тощо); Горіхи (з медом, варенням із зелених волоських горіхів, із сухофруктами та меду, і т.д.),

Зелень: соління, сушіння, борошно для спецій (кріп, петрушка, цибуля, часник, салати, пряні трави тощо);

Технічні культури: Пшениця (борошно, комбікорми, пророслі для салатів); Кукурудза (борошно, консервація, комбікорми, заморожування); Соя (масло, комбікорми, концентрат, молоко);

Овочі: помідори, огірки, морква, буряк, цибуля, часник (консервація, часниковий порошок, приправи), цибуля (консервація, порошок цибулі, приправи).

М’ясо (ковбаси, м’ясні делікатеси та вироби, консерви, заморожування, копчення, соління, в’ялення, фарш, заморожена кулінарна продукція — пельмені, котлети, голубці, фарширований перець тощо);

Птах (ковбаси, м’ясні делікатеси та вироби, консерви, заморожування, копчення, соління, в’ялення, фарш, заморожена кулінарна продукція — пельмені, котлети, голубці, фарширований перець тощо);

Риба (ковбаси, рибні делікатеси та вироби, консерви, заморожування, копчення, соління, в’ялення, фарш, заморожена кулінарна продукція — пельмені, котлети, голубці, фарширований перець тощо).

Група болгарських компаній реалізує Проект у вигляді створення українсько-болгарських Спільних підприємств у Болгарії, який призначений:

1. Для законного та довгострокового продажу на експорт з України до Європейського Союзу продукції українських фермерів та аграріїв, як Сировину для переробки у Болгарії (за спрощеною схемою митного оформлення та мінімальною кількістю документації).

2. Отримання українськими фермерами та аграріями додаткового доходу від продажу за євро до країн Європейського Союзу готової, переробленої у Болгарії продукції з української сировини.

Умови продажу українськими фермерами та аграріями своєї с/г продукції українсько-болгарському Спільному підприємству в Болгарії:

1. Болгарська сторона відправляє в Україну болгарський автомобіль для вивезення с/г продукції до Болгарії.

2. Болгарська сторона надає митного брокера для митного оформлення вивезення с/г продукції до Європейського Союзу

3. Болгарська сторона оплачує в євро 100% після завантаження с/г продукцію в болгарський автомобіль на території продавця в Україні.

4. Болгарська сторона оплачує вартість с/г продукції, включаючи витрати на підготовку документів для експорту в ЄС та послуги митного брокера (митні декларації, сертифікати, лабораторія тощо)

5. Сільськогосподарська продукція експортується до Спільного підприємства в Болгарії не як готова до вживання с/г продукція, а як Сировина, з метою її подальшої переробки в Болгарії та подальшого продажу в країнах Європейського Союзу.

6. Болгарська сторона забезпечує кредитування спільного підприємства до 5 мл. євро на поповнення оборотних коштів для закупівлі Сировини в Україні та збільшення обсягів виробничої діяльності.

Чекаємо на Ваше резюме!

Відео-співбесіда проводитиметься за WhatsApp, Viber

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх