RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Чернигове
  4. Работа Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів в Украине
  5. Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів
Отправить резюме

Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів

Заблокирована
 13 февраля  Чернигов 
Компания: Освітній дім прав людини в Чернігові  (https://jobs.ua/company-osvtny-dm-prav-lyudini-v-cherngov-1571534) (Все вакансии)
Рубрики:Офисный персонал; Логистика, доставка, склад; Руководство

Контакты

Контактное лицо:Олена Кобяк
Адрес:вулиця Гонча, 37

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Огляд: 

Освітній дім прав людини - Чернігів одним із основних напрямків має документування воєнних злочинів. Зокрема ми збираємо інформацію з відкритих джерел, здійснюємо фото/відео фіксацію, проводимо опитування свідків під час польових місій. Ми документуємо воєнні злочини в населених пунктах, що були під окупацією та зоні активних бойових дій. Окремою темою нашого моніторингу є воєнні злочини, повʼязані з нападами на заклади освіти.

Основні обов‘язки:

•      координація та виконання проєктної діяльності. Забезпечення адміністративної, фінансової та матеріально-технічної підтримки проєктів;

•        підтримка зв'язків з національними та міжнародними партнерами для забезпечення реалізації проєкту;

•         управління закупівлями та укладання контрактів з метою отримання товарів та послуг. Організація оплати наданих товарів та послуг за процедурами організації;

•        організація моніторингу та оцінки проєктів;

•         організація інтерв’ювання з потерпілими чи свідками потенційних воєнних злочинів; 

•         періодичне оновлення бази даних із задокументованими фактами;

•         участь у підготовці аналітичних продуктів за результатами документування воєнних злочинів та передання інформації до національних правоохоронних органів, а також відповідних міжнародних механізмів;

•         співпраця з членами команди, які працюють над моніторингом з відкритих джерел та інформаційним висвітленням потенційних воєнних злочинів. 

Важливо: Наразі ми маємо найбільшу потребу у супроводі проєкту щодо воєнних злочинів, повʼязаних з нападами на заклади освіти.

Обов‘язкові вимоги: 

•     вища освіта, бажано  за напрямом право, менеджмент, соціологія, журналістика;

•     досвід роботи у сфері керування, управління проєктами, менеджментом  від 2-х  років;

•     бажано володіння англійською мовою на рівні не нижче Intermediate ;

•     розуміння специфіки спілкування з людиною, що має травматичний досвід;

•     розуміння проблематики міжнародного гуманітарного права, прав людини, відданість цим цінностям;

•      вміння опрацьовувати значний обсяг даних, збирати та перевіряти інформацію, надсилати інформаційні запити;

•      емоційна готовність працювати з чутливими темами;

•      комунікабельність, відповідальність, працьовитість, стресостійкість, ініціативність.

Попередній досвід координування проєктів чи документування порушень прав людини, воєнних злочинів, участі у виїзних дослідницьких місіях буде перевагою. 

Очікувана дата початку роботи:  березень 2024 року.

Резюме та мотиваційний лист просимо надсилати до 22 лютого 2024 року включно на електронну адресу отправить резюме. В темі листа прохання зазначити «Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів)». Конкурсний відбір буде здійснюватися за результатами співбесіди серед найвідповідніших кандидатів. 

Освітній дім прав людини — Чернігів є громадською спілкою 13 українських правозахисних організацій і частиною Міжнародної мережі домів прав людини, що активно працює у Східній та Західній Європі, на Балканах та Кавказі.  

Наша місія: Ми захищаємо права людини через освіту.

Команда організації займається освітою у сфері прав людини, підтримкою правозахисників в ризику та документуванням воєнних злочинів. Крім того, на базі організації діє навчальний ресурсний центр поблизу Чернігова в селі Количівка, а також Львівський та Чернігівський хаби. В процесі відбудови зруйнована база відпочинку “Sunrise”, котра стане  Реабілітаційним центром психологічної підтримки. Від початку повномасштабного вторгнення організація долучилася до гуманітарної підтримки місцевого населення.

 

Детальніше про нас та нашу діяльність за посиланням: ehrh.org/ 

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх