UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів в Україні
  5. Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів
Відправити резюме

Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів

Заблокована
 13 лютого  Чернігів 
Компанія: Освітній дім прав людини в Чернігові  (https://jobs.ua/company-osvtny-dm-prav-lyudini-v-cherngov-1571534) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Логістика, доставка, склад; Керівництво

Контакти

Контактна особа:Олена Кобяк
Адреса:вулиця Гонча, 37

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Огляд: 

Освітній дім прав людини - Чернігів одним із основних напрямків має документування воєнних злочинів. Зокрема ми збираємо інформацію з відкритих джерел, здійснюємо фото/відео фіксацію, проводимо опитування свідків під час польових місій. Ми документуємо воєнні злочини в населених пунктах, що були під окупацією та зоні активних бойових дій. Окремою темою нашого моніторингу є воєнні злочини, повʼязані з нападами на заклади освіти.

Основні обов‘язки:

•      координація та виконання проєктної діяльності. Забезпечення адміністративної, фінансової та матеріально-технічної підтримки проєктів;

•        підтримка зв'язків з національними та міжнародними партнерами для забезпечення реалізації проєкту;

•         управління закупівлями та укладання контрактів з метою отримання товарів та послуг. Організація оплати наданих товарів та послуг за процедурами організації;

•        організація моніторингу та оцінки проєктів;

•         організація інтерв’ювання з потерпілими чи свідками потенційних воєнних злочинів; 

•         періодичне оновлення бази даних із задокументованими фактами;

•         участь у підготовці аналітичних продуктів за результатами документування воєнних злочинів та передання інформації до національних правоохоронних органів, а також відповідних міжнародних механізмів;

•         співпраця з членами команди, які працюють над моніторингом з відкритих джерел та інформаційним висвітленням потенційних воєнних злочинів. 

Важливо: Наразі ми маємо найбільшу потребу у супроводі проєкту щодо воєнних злочинів, повʼязаних з нападами на заклади освіти.

Обов‘язкові вимоги: 

•     вища освіта, бажано  за напрямом право, менеджмент, соціологія, журналістика;

•     досвід роботи у сфері керування, управління проєктами, менеджментом  від 2-х  років;

•     бажано володіння англійською мовою на рівні не нижче Intermediate ;

•     розуміння специфіки спілкування з людиною, що має травматичний досвід;

•     розуміння проблематики міжнародного гуманітарного права, прав людини, відданість цим цінностям;

•      вміння опрацьовувати значний обсяг даних, збирати та перевіряти інформацію, надсилати інформаційні запити;

•      емоційна готовність працювати з чутливими темами;

•      комунікабельність, відповідальність, працьовитість, стресостійкість, ініціативність.

Попередній досвід координування проєктів чи документування порушень прав людини, воєнних злочинів, участі у виїзних дослідницьких місіях буде перевагою. 

Очікувана дата початку роботи:  березень 2024 року.

Резюме та мотиваційний лист просимо надсилати до 22 лютого 2024 року включно на електронну адресу відправити резюме. В темі листа прохання зазначити «Координатор(-ка) проєктів з документування воєнних злочинів)». Конкурсний відбір буде здійснюватися за результатами співбесіди серед найвідповідніших кандидатів. 

Освітній дім прав людини — Чернігів є громадською спілкою 13 українських правозахисних організацій і частиною Міжнародної мережі домів прав людини, що активно працює у Східній та Західній Європі, на Балканах та Кавказі.  

Наша місія: Ми захищаємо права людини через освіту.

Команда організації займається освітою у сфері прав людини, підтримкою правозахисників в ризику та документуванням воєнних злочинів. Крім того, на базі організації діє навчальний ресурсний центр поблизу Чернігова в селі Количівка, а також Львівський та Чернігівський хаби. В процесі відбудови зруйнована база відпочинку “Sunrise”, котра стане  Реабілітаційним центром психологічної підтримки. Від початку повномасштабного вторгнення організація долучилася до гуманітарної підтримки місцевого населення.

 

Детальніше про нас та нашу діяльність за посиланням: ehrh.org/ 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору