RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Житомире
  4. Работа Менеджер з продажу в Украине
  5. Менеджер з продажу
Отправить резюме

Менеджер з продажу

Заблокирована
15 000 грн.
 15 января  Житомир 
Компания: Best Help  (https://jobs.ua/company-best-help-1631128) (Все вакансии)
Рубрики:Торговля, продажи, закупки; Офисный персонал

Контакты

Телефон: +38 (067) 451-09-30
Контактное лицо:Назар Олегович
Адрес:Житомир, вул.Небесної сотні 29

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Ми раді запропонувати можливість приєднатися до нашої команди. Ми шукаємо молодих, енергійних та мотивованих людей, які бажають розпочати кар'єру в галузі рекрутингу та міжнародного працевлаштування в Європі. Якщо ви хочете отримати цінний досвід роботи та розвиватися у захоплюючій області підбору персоналу, ця вакансія ідеально підходить для вас. Ваша роль полягатиме в пошуку, залученні та наймані кандидатів для роботи в різних секторах та галузях у країнах Європи.

Обов'язки:

1. Активний пошук потенційних кандидатів на різних рекрутингових платформах, соціальних мережах та інших онлайн-ресурсах.

2. Консультування кандидатів з питань міжнародного працевлаштування, вимог та правил проживання та роботи в країнах Європи.

3. Проведення первинних інтерв'ю/розмови з кандидатами та оцінка їхнього потенціалу для роботи за кордоном.

4.Підтримка зв'язку з кандидатом у процесі підготовки документів, візових процедур та вимог проживання та роботи в країнах Європи.

5.Встановлення та підтримання довгострокових відносин з клієнтами та кандидатами для забезпечення високого рівня задоволеності та довіри.

6.Взаємодія з клієнтами та надання підтримки у вирішенні питань, пов'язаних із працевлаштуванням за кордоном.

7.Ведення бази даних кандидатів та підтримка звітності про перебіг рекрутингових процесів.

Вимоги:

1.Навички та компетенції: Бажання вчитися та розвиватися в галузі рекрутингу, комунікативні навички, організаційні здібності, вміння працювати в команді та дотримуватись термінів.

2.Інтерес до міжнародного працевлаштування та знання основних процесів та вимог візових процедур вітатиметься.

3.Хороші комунікативні навички та вміння ефективно взаємодіяти з кандидатами, клієнтами та іншими заінтересованими сторонами.

4.Організаційні навички та здатність ефективно керувати безліччю завдань та проектів.

5.Аналітичні здібності, оцінка навичок та кваліфікації кандидатів.

6.Досвід роботи: Вакансія відкрита для людей без досвіду роботи в рекрутингу, готових до навчання та розвитку своїх навичок.

Ми пропонуємо вам можливість отримати цінний досвід роботи у захоплюючій галузі міжнародного рекрутингу. Ми надамо вам навчання та підтримку у вашому професійному розвитку. Якщо ви готові прийняти виклик і приєднатися до нашої команди, надішліть своє резюме, або зв'яжіться за номером зазначеним в оголошені.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх