RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Менеджер з продажу нерухомості, рієлтор в Киеве
  5. Менеджер з продажу нерухомості, рієлтор
Отправить резюме

Менеджер з продажу нерухомості, рієлтор

Заблокирована
30 000 грн.
 20 сентября 2023  Киев 
Компания: Агенство недвижимости «BrokingDom»  (https://jobs.ua/company-agenstvo-nedvijimosti-brokingdom-1599494) (Все вакансии)
Рубрики:Недвижимость и страхование

Контакты

Телефон: +38 (097) 346-32-41
Контактное лицо:HR Тетяна

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:плавающий график работы

Описание вакансии

Агенцiя нерухомостi Brokingdom гарантований помічник у наданні рієлторських послуг на ринку нерухомості України.

Хто ми?

Ми дружня та професiйна команда фахівців-однодумців, які гарантуємо надійність кожної угоди та задоволення від співпраці з нами. Запрошуємо і ТЕБЕ долучитись до тих, хто якісно вирішує всі питання стосовно нерухомості: консультація, пошук житла, купівля-продаж чи оренда.

Чому Brokingdom стане твоїм кращим майбутнім роботодавцем?

  • - Досвід це те надважливе, що ти здобудеш назавжди, доєднавшись до нашої досвідченої команди однодумців та професіоналів. А якщо ти дисциплінований, відповідальний, комунікабельний, бажаєш працювати, а найголовніше готовий вчитися, то ми конвертуємо ці твої якості у високий дохід та реалізацію твоїх амбіцій.
  • - «Дружні відносини» з ПК твоя перевага. Якщо ти володієш базовими навичками у роботі з персональним компютером, ми точно знайдемо спільну мову.
  • - Необмежений доступ до офісу та нові знайомства. Ми вже подбали про твоє сучасне та затишне робоче місце з необмеженим доступом у центрі столиці, неподалік ст.м. "Університет". Отже, добиратися до улюбленої роботи буде легко з будь-якого куточка міста.
  • - Просування по драбині, але не по деревяній;) Наше агенство надає унікальну можливість отримати фахово якісне навчання і усі інструменти для професійної роботи у сфері надання рієлторських послуг. Ми поділимось з тобою усіма секретами та лайфхаками, які випробували роками. Адже ми прагнемо мати найкращих фахівців у галузі ринку нерухомості і допоможемо тобі таким стати.
  • - У твоєму розпорядженні будуть: велика база клієнтів, що постійно оновлюється, CRM-система, юридична підтримка.

Вже зрозумів, що ти й Brokingdom це perfect match?

Тоді пропонуємо ознайомитися з обов'язками:

  • - Комунікація з власниками та потенційними покупцями об'єктів нерухомості: переговори, консультування з питань купівлі-продажу тощо.
  • - Організація та проведення презентацій об'єктів нерухомості.
  • А щоб нова робота не здавалась напруженою для твого комфорту підготовано адаптаційний план, що допоможе максимально легко розпочати нову кар'єру.

Зацікавився? Чекаємо саме на ТЕБЕ! Дзвони: ....41 Тетяна

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх