UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Менеджер з продажу нерухомості, рієлтор в Києві
  5. Менеджер з продажу нерухомості, рієлтор
Відправити резюме

Менеджер з продажу нерухомості, рієлтор

Заблокована
30 000 грн.
 20 вересня 2023  Київ 
Компанія: Агенство недвижимости «BrokingDom»  (https://jobs.ua/company-agenstvo-nedvijimosti-brokingdom-1599494) (Всі вакансії)
Рубрики:Нерухомість та страхування

Контакти

Телефон: +38 (097) 346-32-41
Контактна особа:HR Тетяна

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:плаваючий графік роботи

Опис вакансії

Агенцiя нерухомостi Brokingdom гарантований помічник у наданні рієлторських послуг на ринку нерухомості України.

Хто ми?

Ми дружня та професiйна команда фахівців-однодумців, які гарантуємо надійність кожної угоди та задоволення від співпраці з нами. Запрошуємо і ТЕБЕ долучитись до тих, хто якісно вирішує всі питання стосовно нерухомості: консультація, пошук житла, купівля-продаж чи оренда.

Чому Brokingdom стане твоїм кращим майбутнім роботодавцем?

  • - Досвід це те надважливе, що ти здобудеш назавжди, доєднавшись до нашої досвідченої команди однодумців та професіоналів. А якщо ти дисциплінований, відповідальний, комунікабельний, бажаєш працювати, а найголовніше готовий вчитися, то ми конвертуємо ці твої якості у високий дохід та реалізацію твоїх амбіцій.
  • - «Дружні відносини» з ПК твоя перевага. Якщо ти володієш базовими навичками у роботі з персональним компютером, ми точно знайдемо спільну мову.
  • - Необмежений доступ до офісу та нові знайомства. Ми вже подбали про твоє сучасне та затишне робоче місце з необмеженим доступом у центрі столиці, неподалік ст.м. "Університет". Отже, добиратися до улюбленої роботи буде легко з будь-якого куточка міста.
  • - Просування по драбині, але не по деревяній;) Наше агенство надає унікальну можливість отримати фахово якісне навчання і усі інструменти для професійної роботи у сфері надання рієлторських послуг. Ми поділимось з тобою усіма секретами та лайфхаками, які випробували роками. Адже ми прагнемо мати найкращих фахівців у галузі ринку нерухомості і допоможемо тобі таким стати.
  • - У твоєму розпорядженні будуть: велика база клієнтів, що постійно оновлюється, CRM-система, юридична підтримка.

Вже зрозумів, що ти й Brokingdom це perfect match?

Тоді пропонуємо ознайомитися з обов'язками:

  • - Комунікація з власниками та потенційними покупцями об'єктів нерухомості: переговори, консультування з питань купівлі-продажу тощо.
  • - Організація та проведення презентацій об'єктів нерухомості.
  • А щоб нова робота не здавалась напруженою для твого комфорту підготовано адаптаційний план, що допоможе максимально легко розпочати нову кар'єру.

Зацікавився? Чекаємо саме на ТЕБЕ! Дзвони: ....41 Тетяна

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору