RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Нововолынске
  4. Работа Начальник відділу будівництва і комунального господарства управління будівництва та інфраструктури в Украине
  5. Начальник відділу будівництва і комунального господарства управління будівництва та інфраструктури
Отправить резюме

Начальник відділу будівництва і комунального господарства управління будівництва та інфраструктури

Заблокирована
12 000 грн.
  8 мая  Нововолынск 
Компания: Виконавчий комітет Нововолинскої міської ради  (https://jobs.ua/company-vikonavchiy-komtet-novovolinsko-msko-radi-1636134) (Все вакансии)
Рубрики:Строительство, архитектура; Офисный персонал; Руководство

Контакты

Контактное лицо:Анна Лазаренко
Адрес:Проспект Дружби, 27

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги:

  • Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста в галузі будівництва вільне володіння державною мовою.
  • Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.
  • Знання Конституції України та законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» таіншими законодавчими актами, нормативними документами, що стосуються роботи відділу.

Основні завдання, обов’язки та повноваження:

  • Здійснює керівництво діяльністю відділу, розподіляє обов`язки між працівниками та організовує виконання покладених на відділ завдань щодо реалізації державної політики у відповідних галузях.
  • Основна мета діяльності: реалізація державної політики з питань комплексного розвитку житлово-комунального господарства у сфері водо- і теплопостачання, водовідведення, експлуатації і ремонту житла, газопостачання і енергопостачання, дорожнього і зеленого господарства та благоустрою. Участь у розробленні проєктів програм економічного і соціального розвитку міста, цільових програм, спрямованих на підвищення рівня забезпеченості житлово-комунальними послугами та поліпшення їх якості, в тому числі з питань розвитку дорожнього господарства, благоустрою, енергозбереження.

Умови роботи:

  • 5-ти денний робочий тиждень (субота, недія — вихідні),
  • Пн-чт з 08.00 — 17.15;
  • Пт 08.00 — 16.00;
  • Обідня перева з 13.00 — 14.00.

Для участі у співбесіді просимо надсилати резюме на електронну адресу: 

Додаткова інформація щодо інших функціональних обов’язків на посаді, умов та розміру оплати праці, надаються відділом персоналу виконавчого комітету Нововолинської міської ради за телефоном ...32 з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.00.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх