RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Черкассах
  4. Работа PHP програміст в Украине
  5. PHP програміст
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

PHP програміст

Заблокирована
30 000 грн.
  5 июня 2023  Черкассы 
Компания: Impulse Name  (https://jobs.ua/company-impulse-name-184008) (Все вакансии)
Рубрики:IT, WEB специалисты

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от пяти лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Компанія "Импульс Нейм" шукає PHP програміста для роботи в Черкасах. Ми займаємося розробкою програмного забезпечення та веб-додатків для різних галузей бізнесу. Наша команда складається з професіоналів, які постійно працюють над розвитком та вдосконаленням продуктів.

Задачі:

- Розробка та підтримка веб-додатків на PHP - Розробка та впровадження нових функцій та можливостей в програмному забезпеченні - Робота з базами даних та оптимізація їх роботи - Взаємодія з іншими членами команди для досягнення спільної мети Вимоги:

- Досвід роботи з PHP не менше 5 років - Знання HTML, CSS, JavaScript - Досвід роботи з базами даних (MySQL, PostgreSQL)

- Вміння працювати в команді та здатність до самостійної роботи - Вміння швидко орієнтуватися в новій технології та програмному забезпеченні Пропонуємо:

- Конкурентну заробітну плату - Можливість професійного та кар'єрного розвитку - Затишну та комфортну робочу атмосферу - Роботу в сучасному офісі з найновішими технологіями та обладнанням - Цікаві та надихаючі проекти Якщо ви хочете стати частиною нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме на електронну адресу: отправить резюме Ми з нетерпінням очікуємо на вашу відповідь!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх