RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Сумах
  4. Работа Поліцейський в Украине
  5. Поліцейський
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Поліцейський

Заблокирована
7 000 грн.
 21 декабря 2017  Сумы 
Компания: Управління поліції охорони в Сумській області  (https://jobs.ua/company-upravlnnya-polts-ohoroni-v-sumsky-oblast-1574911) (Все вакансии)
Рубрики:Охрана, безопасность

Пожелания к сотруднику

Образование:среднее
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Управління поліції охорони в Сумській області оголошує конкурс на посаду поліцейського (поліцейського-водія) серед осіб, які вперше приймаються на службу в поліцію в м. Суми.

До службових обов’язків за вказаною посадою входить забезпечення охорони об'єктів усіх форм власності, кредитно-фінансових установ, приміщень з особистим майном громадян, а також охорона публічного порядку у місті Суми, районних центрах області та містах обласного підпорядкування.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 18 до 30 років, повна загальна середня або вища освіта, володіння українською мовою, для кандидатів на посаду поліцейського-водія — наявність посвідчення водія з категорією «В» та навики впевненого керування автомобілем в умовах дорожнього руху міста.

Необхідні навички та якості: належністан здоров’я та рівень фізичної підготовки, позитивне проходження професійно-психологічного відбору, високі мотивація та особисті якості, здатність швидко приймати правильне рішення та вміння діяти в екстремальних ситуаціях, дисциплінованість, організованість, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, стриманість, прагнення допомагати людям, уміння аргументовано висловлювати свою думку.

Ми пропонуємо: грошове забезпечення від 7000 тисяч гривень з перспективою систематичного збільшення (залежить від займаної посади, спеціального звання, стажу служби в поліції), соціальні гарантії, професійне навчання, можливість кар'єрного росту.

Для участі в конкурсі кандидатам необхідно надати до поліцейської комісії наступні документи.

•Письмову заяву про участь у конкурсі, у якій також зазначається надання особою згоди на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України «Прозапобігання корупції» і на обробку персональних даних відповідно до ЗаконуУкраїни «Про захист персональних даних»;

• Копію паспорта громадянина України.

• Копії документів про освіту.

•Автобіографію та чотири фотокартки розміром 3×4 см (в анфас).

•Декларацію, визначену Законом України «Про запобігання корупції».

• Копіютрудової книжки (за наявності).

• Медичнудовідку про стан здоров’я.

• Копію військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (приписного свідоцтва).

Документи для участі в конкурсі приймаються за адресою: м. Суми, вул. Псільська, 36, Управління поліції охорони в Сумській області, відділ кадрового забезпечення.

Довідкова інформація з питань проведення конкурсу: тел. (0542) 660205, 050 38 739 78

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх