RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Камянце-Подольском
  4. Работа Провідний інженер-програміст в Украине
  5. Провідний інженер-програміст
Отправить резюме

Провідний інженер-програміст

Заблокирована
30 000 грн. + %
  5 июня  Каменец-Подольский 
Компания: ТОВ «Модуль-Україна»  (https://jobs.ua/company-tov-modul-ukrana-1596806) (Все вакансии)
Рубрики:IT, WEB специалисты

Контакты

Телефон: +38 (098) 650-32-08
Контактное лицо:Вікторія Закордонець

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:обязателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Завдання та обов’язки.

На основі аналізу математичних моделей і алгоритмів рішення економічних та інших задач розробляє програми, які забезпечують можливість виконання алгоритму і, відповідно, поставлену задачу засобами обчислювальної техніки, проводить їх тестування і налагодження. Розроблює технологію розв’язання задачі на всіх етапах. Здійснює вибір мови програмування і переклад нею алгоритмів задач.

Визначає інформацію, яка підлягає обробленню засобами обчислювальної техніки, її обсяги, структуру, макети і схеми вводу, оброблення, зберігання і видавання інформації, методи її контролю. Визначає обсяги і зміст даних тестових прикладів, які забезпечують найбільш повну перевірку відповідності програм їх функціональному призначенню. Виконує роботи під час підготовки програм до налагодження і проводить їх налагодження. Розроблює інструкції на роботи з програмами, оформлює необхідну технічну документацію

Визначає можливість використання готових програмних засобів. Здійснює супроводження впроваджених програм і програмних засобів. Розроблює і впроваджує методи і засоби автоматизації програмування, типові і стандартні програмні засоби. Бере участь у проектних роботах. На основі логічного аналізу проводить камеральну перевірку програм. Визначає сукупність даних, що забезпечують урахування максимального числа умов, які включено до програми, виконує роботи з її підготовки до налагодження. Здійснює запуск налагоджених програм і введення вихідних даних, які визначаються умовами поставлених задач. Проводить коректування розробленої програми на основі аналізу вихідних даних.
Розроблює інструкції щодо роботи з програмами, оформляє необхідну технічну документацію. Визначає можливість використання готових програм, розроблених іншими підприємствами (установами). Розроблює і впроваджує методи автоматизації програмування, типові і стандартні програми, програмуючі програми, транслятори, вхідні алгоритмічні мови. Виконує роботи з уніфікації і типізації обчислювальних процесів. Бере участь у створенні каталогів і картотек стандартних програм, розробленні форм документів, які підлягають машинному обробленню, у проектних роботах, що стосуються розширення сфери застосування обчислювальної техніки


Вимоги:

  • вища освіта;
  • досвід роботи від 3-х років;
  • знання програмного забезпечення та конфігурації і програмування контролерів, налаштування, введення в експлуатацію, діагностика та обслуговування приводів, системи людино-машинного інтерфейсу (HMI):

Siemens: Simatic Step7, Starter, WinCC Flexible, TiaPortal Wonderware Intouch

VMIC IOWorks

Rockwell Software: RSLogix 5000, RSView32, FactoryTalk, RSNetWorx, RSLinx

SSD Parker: DSE Lite, CE Lite, DSD, SSD_LINK

SCADA-системи: IbaPDA, IbaAnalizer

Віртуальні машини: VMware, VirtualBox

Мережі: Profibus, Ethernet, ControlNet

  • програмування і обслуговування контролерів і приводів ABB;
  • уміння оперативно обробляти великі обсяги інформації;
  • уважність до деталей, ініціативність, відповідальність, вміння працювати в команді, готовність до великого обсягу роботи.

Умови роботи:

  • заробітна плата від 30000 + премія;
  • офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій.

Якщо Ви бажаєте розглянути можливість працювати у нашій команді та відповідаєте вказаним вимогам, будь ласка, направляйте своє РЕЗЮМЕ на електронну адресу: отправить резюме]

 

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх