RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Харькове
  4. Работа Соціальний працівник в Украине
  5. Соціальний працівник
Отправить резюме

Соціальний працівник

Заблокирована
  2 августа  Харьков 
Компания: БО «ХБФ «Парус»  (https://jobs.ua/company-bo-hbf-parus-1580931) (Все вакансии)
Рубрики:Офисный персонал

Контакты

Телефон: +38 (050) 400-99-24
Контактное лицо:АндрійШаповалов
Адрес:: м. Харків, пр-т Героїв Харкова, будинок 140/1, кімната 16

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:желателен

Описание вакансии

Благодійній організації «Харківський благодійний фонд «ПАРУС» потрібен соціальний працівник для роботи з людьми з-поміж груп ризику по відношенню до ВІЛ  та інших соціально значущих інфекцій. Робота проводиться у Харкові та Харківській області, на базі медзакладів, відділень пробації, вуличних маршрутів, мобільної амбулаторії організації.

До обов'язків входить надання консультацій одержувачам послуг з профілактики та лікування ВІЛ та інших соціально значущих інфекцій, безпечної сексуальної поведінки, видачі засобів індивідуальної профілактики, інформаційної літератури. Мотивація до тестування та лікування, проведення асистованого тестування (швидкими тестами). Ведення відповідної документації. Участь у професійно-навчальному процесі для підвищення кваліфікації та обміну досвідом (робочі зустрічі); планування роботи.

Вимоги до кандидата: базові знання на тему: «ВІЛ, туберкульоз, вірусні гепатити», здатність пройти профільну підготовку на базі організації, бажання отримувати нові знання, дотримання анонімності, конфіденційності, толерантності щодо представників груп ризику, ВІЛ-інфікованих, наркозалежних.

Бажана наявність освіти за спеціальністю «соціальна робота», «психологія». Перевагою буде наявність середньої медичної освіти.

Робота за умов договору ЦПХ  або  ФОП. Оплата залежить від кількості наданих послуг.

Претендентам на посаду соціального працівника резюме надсилати на електронну скриньку: отправить резюме

Для співбесіди звертатись до офісу БО «ХБФ «Парус» за адресою: м. Харків, пр. Героїв Харкова, 140/1, к. 16 з 10.00 до 16.00 Пн – Пт. (За попереднім дзвінком).

Контактна особа : Шаповалов Андрій Михайлович  ...24

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх