RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Сумах
  4. Работа Валідатор, аудитор, коректор в Украине
  5. Валідатор, аудитор, коректор
Отправить резюме

Валідатор, аудитор, коректор

Заблокирована
15 000 грн.
 28 мая  Сумы 
Компания: 4service  (https://jobs.ua/company-4service-39609) (Все вакансии)
Рубрики:Работа без квалификации

Контакты

Контактное лицо:Наталя Щербань

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:удаленная работа

Описание вакансии

Вітаємо!
4Service — міжнародний дослідницький холдинг з головним офісом у Відні (Австрія). Компанія була заснована у 2001 році, щоб покращувати якість життя своїх клієнтів та людей, які взаємодіють з бізнесами, користуючись їхніми послугами та продуктами. Назва «Forservice» була обрана невипадково — адже компанія втілює високі стандарти обслуговування клієнтів. Історія 4Service розпочалася у Києві (Україна), де компанія стала провідним постачальником послуг таємних покупок. Як дослідницький холдинг ми успішно працюємо у 52 країнах, відкриваючи нові можливості комплексного підходу до аналізу та покращення всього ланцюжка обслуговування клієнтів.

Робота валідатора – надзвичайно важлива місія, адже, після ретельної перевірки нашими працівниками на логічність та грамотність, анкети Таємних Покупців отримує Замовник. Саме валідатор є ключовим провідником якісного продукту.

Зараз ми відкриваємо терміновий набір співробітників на проект цінового моніторингу. Завдання полягає в тому, щоб переписати найменування, ціну та штрихкод з цінників певної групи товарів (фотографії цінників будуть надані в анкетах). Для виконання даної роботи треба мати встановлену на ПК програму Ексель, мати можливість переглядати фотографії (певну кількість вільної пам’яті на ПК). Оплата становить 0,08 євро за опрацьований цінник.
Якщо Вас зацікавила співпраця з нами – чекаємо Вашої відповіді для подальших інструкцій та тестового завдання.

Дякуємо за увагу!

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх