RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Одессе
  4. Работа Водитель такси на личном автомобиле в Украине
  5. Водитель такси на личном автомобиле
Отправить резюме

Водитель такси на личном автомобиле

Заблокирована
2 700 грн.
 10 апреля  Одесса 
Компания: «Profi Drivers»   (https://jobs.ua/company-profi-drivers-1622194) (Все вакансии)
Рубрики:Транспорт, автосервис

Контакты

Телефон: +38 (098) 136-33-99
Контактное лицо:Сергій Копус

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:свободный график работы

Описание вакансии

Вимоги, побажання: 

Підключайся до PFOFI Drivers - офіційний партнер міжнародної компанії UBER та BOLT в Україні прямо зараз! Працюємо з перших днів появи UBER та BOLT в Україні! Наша комісія вiд 0% до 5%! ЩОДЕННI ВИПЛАТИ. Переваги роботи в UBER та BOLT перед іншими таксі міста : 1. Ніяких абонплат, передоплат та внесків 2. Постійно є робота в режимі 7 днів/24 години. Ні в одному іншому таксі стільки замовлень немає! 3. Ніяких забов'язань: в графіку роботи, кількості виконаних замовлень, відміняти можна і без санкцій будь-яку кількість замовлень 4. Час безкоштовного очікування на адресі ВСЬОГО 2 хвилини. Вдумайтеся тільки - 2 хв. замість 5-10 хв. в інших таксі міста! 5. Дуже зручний та легкий у використанні інтерфейс програми. Для НОВАЧКА в таксі це ідеальний варіант! 6. Ніяких диспетчерів, передзвонів і тд 7. Компанія PROFI Drivers надає знижки на паливо до 3грн на літрі з першого дня роботи 8. При відмові клієнта Вам миттєво приходить "неустойка" на Ваш рахунок. Можна багато і довго перераховувати усі плюси компаній UBER та BOLT - передових компаній у сфері таксі, краще один раз зареєструватися і спробувати в роботі) І найголовніше, що жодне таксі не надасть Вам усієї вищезгаданного! Вимоги до авто: усі іноземні авто з 1998 року випуску на укр номерах. . Для машин комфорт та бізнес-класу інша тарифікація! Вимоги для підключення: -Водійське посвідчення (Стаж водіння від 1 року) -Техпаспорт на автомобіль -Наявність діючого страхового полісу на авто -Наявність смартфону або планшета з постійним доступом до мережі Інтернет Стати водієм PROFI Drivers дуже просто, відправивши документи для підключення видалено на ТЕЛЕГРАМ и ВАТС АП на лайф, вайбер на київстарi. Або можете приїхати в офіс. Надаємо навчання і онлайн підтримку 24 години на добу. Як тільки Ви зареєструєтеся в системі, Ви відразу зможете виконувати замовлення і отримувати дохід. В компанії PROFI Drivers діє АКЦІЯ - приведи друга та отримай 250 гривень! Чекаємо на ВАС)

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх