RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Водій таксі на авто компанії в Польщі в Киеве
  5. Водій таксі на авто компанії в Польщі
Отправить резюме

Водій таксі на авто компанії в Польщі

Заблокирована
62 000 грн.
 11 сентября 2023  Киев 
Компания: NMS Korpo  (https://jobs.ua/company-nms-korpo-1630006) (Все вакансии)
Рубрики:Транспорт, автосервис; Работа за рубежом; Работа без квалификации

Контакты

Контактное лицо:NMS KORPO
Адрес: Erazma Ciołka 13, 221A

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:свободный график работы

Описание вакансии

Водій таксі на авто компанії

Запрошуємо водіїв категорії В для роботи в таксі.

NMS KORPO - офіційний представник UBER, BOLT, FREENOW вже більше 6 років. 1000 водіїв успішно працюють з нами, а кожен третій за рекомендацією.

Ми пропонуємо вакансію з вигідними умовами роботи в найбільших містах Польщі, включаючи Варшаву, Краків, Познань, Вроцлав, Гданськ і Лодзь.

Чому нас вибирають?

Найбільш затребуваний сервіс таксі BOLT-нас рекомендує! Що підтверджує високу якість роботи, і в черговий раз підкреслює надійність нашої компанії.

Ми надаємо:

  • Щомісячний дохід 1600$-2700$;
  • Можливість почати роботу без кауції: ми завжди відкриті для вас, навіть якщо у вас немає можливості внеси кауцію. Ми довіряємо вам і готові надати вам можливість почати роботу негайно.
  • За кожним водієм закріплений особистий менеджер, який завжди допомагає вам у вирішенні виникаючих питань.
  • Гнучкість використання автомобіля: у водіїв нашої компанії вільний графік. Що дозволяє використовувати автомобіль не тільки для роботи, але і в особистих цілях.
  • Повернення VAT з електронних фактур: дбаємо про вашу фінансову складову, повертаємо VAT (ПДВ) з електронних фактур, щоб допомогти вам збільшити дохід.
  • Розширений радіус роботи: нами отримані Ліцензії в більш дрібних містах, що дозволяє водіям заробляти більше і за більш вигідними тарифами.
  • Прозорість і надійність: наші Умови роботи повністю прозорі, без прихованих платежів або непередбачених витрат.

Якщо ви зацікавлені і хочете отримати додаткову інформацію, будь ласка, зв'яжіться з нами за номером: ...710 (Viber, Telegram, WhatsApp)

Приєднуйтесь до нас і станьте частиною команди NMS KORPO!

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх