RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Заступник начальника експлуатаційно-технічного району в Киеве
  5. Заступник начальника експлуатаційно-технічного району
Отправить резюме

Заступник начальника експлуатаційно-технічного району

Заблокирована
26 550 грн.
 29 февраля  Киев 
Компания: Київміськсвітло  (https://jobs.ua/company-kivmsksvtlo-1626337) (Все вакансии)
Рубрики:Производство

Контакты

Телефон: +38 (044) 293-36-13
Контактное лицо:Оксана Харченко
Адрес:м.Київ, вул.Машинобудівна,40

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Компанія КП «Київміськсвітло» — запрошує до своєї команди – заступника начальника експлуатаційно-технічного району.  Приєднуйтеся до нашої команди та будемо працювати на благо нашого міста разом! Чекаємо на ваше резюме на вакансію.

Основні робочі задачі:

  • Утримання об’єктів зовнішнього освітлення м. Києва в закріпленій за ЕТР зоні обслуговування згідно вимогам державних стандартів, технічних умов та норм, затверджених в установленому порядку, а також їх збереження.
  • Забезпечення виконання періодичного технічного обслуговування електроустановок відповідно до діючих нормативних документів.
  • Дотримання вимог щодо охоронної зони електричних мереж зовнішнього освітлення м. Києва, належної експлуатації діючих електроустановок на об’єктах зовнішнього освітлення м. Києва.
  • Забезпечення експлуатації, планового ремонту та аварійно-відновлювальних робіт об’єктів зовнішнього освітлення в закріпленій зоні обслуговування відповідно до діючих норм та правил.
  • Контроль за роботою обладнання установок зовнішнього освітлення в експлуатаційних умовах шляхом вимірювання навантажень та напруги, перевірки роботи виводів живлення, виконавчих пунктів, контакторів, стан напруги та режимів нормативного горіння світильників.
  • Облік, розслідування та аналіз аварій, відмов та порушень режиму роботи електричних мереж в закріпленій зоні обслуговування, організація виконання відновлювальних робіт обладнання, що знаходяться в обслуговуванні ЕТР.
  • Обстеження пошкоджень електромережі, освітлювальної арматури та іншого устаткування ДТП та оформлення відповідного акту.
  • Забезпечення виконання контрольного знімання показань розрахункових електролічильників і відсутність сторонніх підключень в електроустановках згідно з затвердженим графіком, з наданням звітів ВЕЗ.

Вимоги:

  •  Повна вища освіта.
  • Кваліфікаційна група не нижче ІV по електробезпеці в електроустановках до 1000 В;
  •  Знання нормативно-законодавчих і нормативно-технічних документів у галузі електроенергетики.
  • Стаж роботи за професією не менше 2 років.
  • Наявність документу, який посвідчує відношення до військової служби (військовий квиток, тимчасове посвідчення).

Ми пропонуємо:

  • Офіційне працевлаштування, дотримання підприємством всіх вимог законодавства України про працю.
  • Офіційну і стабільну заробітну плату, виплата — два рази на місяць.
  • Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх