RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Новости
  5. Нова пошта відкриває безліч нових вакансій під час карантину

Нова пошта відкриває безліч нових вакансій під час карантину

21.11.2020 734
Нова пошта відкриває безліч нових вакансій під час карантину

Нова пошта відкриває безліч нових вакансій під час карантину

21.11.2020     734

З роботою в Україні зараз складно, з цим не посперечаєшся. І це на тлі інших вкрай неприємних подій: експерти прогнозують новий локдаун, та й карантин вихідного дня і кількість захворюваних на коронавірус не вселяють надію. Що вирішила зробити в цій ситуації Нова пошта?

Компанія планує надати роботу двом з половиною тисячам нових співробітників. Jobs.ua вирішили поцікавитися, які посади і які перспективи отримають ті українці, які погодяться працювати в найпопулярнішому поштовому сервісі України.

Які вакансії пропонує Нова Пошта

Набір буде здійснюватися на багато різних посад. Це кур’єри, водії, аудитори, сортувальники посилок на терміналах та безліч інших пропозицій. І це чудова можливість отримати непогану роботу під час карантину!
Тому якщо ви хочете бути першим, хто дізнається про нові пропозиції даного роботодавця на нашому сайті, підпишіться на вакансії компанії Нова Пошта.

Щоправда, новим працівникам доведеться нелегко, бо зараз у розпалі «гарячий сезон»: стартували розпродажі до Чорної П’ятниці, за ними послідують безліч акційних пропозицій в онлайн-магазинах до Нового року та Різдва. Тож навантаження на співробітників Нової пошти буде відчутним, бо кількість відправлених посилок сягне свого річного піку.

Що стосується вакансій, вони, як правило, відкриті у містах-мільйонниках (Київ, Дніпро, Харків і т.д.), але чимало пропозицій при бажанні розшукаються в потрібних регіонах по всій країні. Керівники компанії запевняють, що після «гарячого сезону» нові працівники залишаться на своїх посадах на постійній основі.

Які кар’єрні можливості та умови праці пропонує Нова пошта для майбутніх співробітників?

Що стосується кар’єрного зростання, компанія на своєму сайті стверджує: «Ми пропонуємо конкурентну оплату праці, інвестиції в навчання та розвиток, динамічне середовище і запевняємо, що Ви матимете можливість для самореалізації та професійного зростання, можливість застосування Вашого досвіду. Ми пропонуємо Вам з перших кроків у компанії нашу підтримку, стажування на одному з відділень компанії та навчання у внутрішньому центрі навчання».

Тобто можна почати працювати вантажником чи оператором з прийому-видачі посилок, і з часом «дорости» до керівника відділення, а то й вище. Було б бажання і наполегливість. До речі, щоб отримати бажану вакансію, постарайтеся максимально зацікавити кадровий відділ компанії цікавим і небанальним резюме.

Умови праці в компанії теж обіцяють пристойні:

– Соціальні гарантії згідно з чинним законодавством, що включає в себе «білу» заробітну плату, оплачувані відпустки та лікарняні;

– Медичну страховку, причому з найпершого дня роботи;

– Забезпечення індивідуальними засобами захисту (маски-рукавички-антисептик);

– І, про що вже згадувалося вище, можливість кар’єрного зростання.

А хто знаходиться в пошуку «гарячих» вакансій, можете додатково проглянути їх на Jobs.ua в розділі Гарячі вакансії. Пропозиції постійно оновлюються, з’являються нові, і якась із них, можливо, зацікавить саме вас.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх