RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Интересно о бизнесе
  4. Секреты успеха великих компаний
  5. Постійна складова визнаного успіху

Постійна складова визнаного успіху

8.07.2019 478Автор: Олександр Мавлідінов
Постійна складова  визнаного успіху

Постійна складова визнаного успіху

8.07.2019     478Автор: 

Чи замислювалися ви, що подібне мають усі успішні люди? До речі, мова йдеться саме про тих особистостей, хто дійсно досяг значних висот у своїй улюбленій справі, зміг створити щось корисне та значне для людства, зумів не розтратити потенціал та намагався чи навіть, й зараз, намагається поділитися своїм успішним досвідом з іншими.

Тих, хто так чи інакше, але тільки користується плодами чужого, не свого труда та ще й робить на цьому тлі, вигляд «кращого з кращих», дуже пафосно розмірковуючи про свою персону й не поважає інших оточуючих - чіпляти не будемо. Такий успіх…не зовсім успіх, а тому, що про таке й говорити.

Так ось. Повертаючись до головного питання цього опусу, Jobs.ua впевнений, що з першого разу такі схожості можна й не побачити. Успіх та реальна слава цих людей, попри їх бажання, але трохи заважає більшості звернути увагу на такі «прості важливі» речі, що давно стали частиною їх суті.

Ми, пересічні люди, дивлячись на тих, хто втілює успіх, на який більшість з нас, й зазіхати побоюється, можемо звернути увагу на їх мудрі думки, відчайдушні дії, ризик, що був поруч у більшості таких справ та чимало інших аспектів їх характеру та життя. Притому, як правило, не помічаючи звичайну доброзичливість, якою одарені майже усі, дійсно успішні люди минулого та сьогодення.

Передивляючись інтерв’ю, що дають вони або слідкуючи за їх тренінгами та порадами, більшість з нас залишає осторонь їх затвердження про те, що реальну цінність мають для них зовсім не матеріальні речі й не їх геніальні проекти, не карколомний успіх та не віра у свої здібності. Як правило, головними цінностями життя для таких людей є родина, добрий гумор по відношенню до оточуючих, здатність завжди прийти на допомогу, розумна скромність та щира здатність часто посміхатися.

Посмішка - настільки звична для нас людей здатність, що ми можемо відокремити безліч її відтінків, знайти прояви злих або нещасних усмішок, не звертаючи увагу на те, наскільки важливим інструментом є посмішка сама по собі. Інструментом, не в сенсі «чергового ввічливого оскалу», що допомагає виглядати цивілізованою людиною у межах правил соціуму. А справжнім чарівним артефактом, з давних давен спроможним перетворити негатив на позитив. Як в оточуючих, так й в нас самих.

Відомий експеримент, із намаганням всміхнутися до себе у дзеркало, в той час, коли людині, зовсім не до сміху – виказав приголомшуючи результати, досить швидко змінюючи настрій людини, що все ж таки намагається посміхнутися попри все. М’язи обличчя приймаючи знайоме положення, відсилають до мозку сигнали, що просто потребують появи того психічного стану, який притаманний здоровій посмішці людини. Не секрет, що то є непогане відчуття, коли посміхаєшся від щирого серця. Й, тому, наші мозок просто змушений знайти хоча б краплину позитиву, змінюючи увесь стан людини, що змогла не перервати своїх спроб посміхнутися.

Звучить складно й незрозуміло. Не менш складно й спробувати цей експеримент у той час, коли про усміхнене обличчя не може й мови вестися. Ми звикли відшукувати позитив у дивних та, у більшості, поганих речах або справах та виправдовуємо себе за такий вибір. Виправдовуємо себе й заздримо тим, хто зміг оцінити усю силу посмішки, прийняти це та не зволікати від того, щоб заряджати нею себе самих та ділитися з оточуючими людьми.

Знову складно? Чи, скоріше за все – натягнуто або пафосно? Але, у той самий час, гуру з ділових перемовин та інших блискучих успіхів на кшталт «тут й одразу», спокійно назвали усмішку (обов’язково щиру) – необхідним аксесуаром любого костюма, який людина ретельно вибирає заради важливої події. Присутність щирої посмішки робить здійсненими «неможливі розмови», гасить реальні конфлікти, допомагає отримувати роботу та, навіть, залишатися живим у дійсно суворих життєвих обставинах.

Це не складно. Але досить, незрозуміло для більшості з нас. Проте, завжди можна спробувати й почати. Почати щось нове, нехай й невеличке одразу, але нове у нашому житті.

Можливо, наслідування авторитетних успішних кумирів з такої дрібнички й стає, тим самим маленьким кроком, з якого починається кожен великий путь.

Ну, що: будьмо успішними та щиро усміхненими?

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх