RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Блог Jobs.ua
  5. Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua

Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua

19.08.2024 85

Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

У той же час, пріоритетне розміщення та виділення вакансій продовжує бути платним та зросла вартість публікацій:

  • це покращить ефективність і продовження роботи сайту, що сприятиме підвищенню загального рівня працевлаштованості на користь кожного українця для розвитку України!
  • додатково відфільтрує вакансії та покращить їх якість, що підвищить рівень сервісу, дасть можливість отримати бажану роботу та співробітника.
  • зробить подачу вакансій та резюме для користувачів більш ефективною, що допоможе скласти пазли потреб Роботодавця та Пошукача в цілісну картину, щоб забезпечити Україні квітуче майбутнє на щастя кожного українця! 

Разом ми сильні! Працюємо для перемоги!

На 10% на період воєнного стану знижено вартість послуг на 7 днів: VIP-компанія, Гаряча, Термінова, Обери мене, Автооновлення 

Ми працюємо для ВАС!

З усіх питань використання наших послуг звертайтеся:

+38 093 388-83-11 - Афанасьєв Олександр
+38 067 403-36-74 - Водзякін Олександр
+38 067 434-77-04 - Коваленко Олександр
+38 093 377-05-33 - Цимбалюк Тетяна
+38 093 316-94-65 - Мельнікова Юлія

Читайте также

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.

  • Що таке піраміда Франкліна та як її використовувати у роботі та житті17 Декабрь, 2023

    Навчившись застосовувати принципи піраміди Франкліна, ви зможете ефективніше виконувати робочі завдання, а також побачити ваш кар’єрний шлях і здобутки в перспективі. Пропонуємо в статті детальніше познайомитися з пірамідою Франкліна і її використанням у роботі та житті.


↑ Наверх