RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Интересно о бизнесе
  4. Мужчины, которые изменили мир
  5. Історії успіху: Дива трапляються...

Історії успіху: Дива трапляються...

14.07.2020 494Автор: Олександр Мавлідінов
Історії успіху: Дива трапляються...

Історії успіху: Дива трапляються...

14.07.2020     494Автор: 

«Мама казала, що дива трапляються щодня. Не всі з цим згодні, але це так», Том Хенкс, «Форрест Гамп».

Ця фраза з геніального фільму визнана однією з культових, та такою, що має більшу популярність, аніж відома «Біжи, Форрест, біжи!». Й саме цією фразою, промовленою Томом Хенксом у кінострічці «Форрест Гамп» можна описати життя й самого актора. Проте, не зважаючи на певну вдачу, успіх Хенкса став можливим завдяки незламній вірі актора в себе та високому рівню власної працездатності.

Томас Джеффрі Хенкс народився 9 липня 1956 року в містечку Конкорд у теплому штаті Каліфорнія у якості третьої дитини в незаможній родині кухара та офіціантки. Дитинство майбутнього національного героя Америки було не з самих простих та вже мало обумовити песимістичний настрій людині на все життя.

У віці п'яти років, Том зіткнувся з дорослим життям у вигляді розлучення його батьків. За рішенням суду, Хенкс, разом з братом та сестрою залишився жити з батьком. Останній, виявився, можливо й непоганою, але доволі «банальною» щодо поглядів на життя, недолугою людиною, та не бачив іншого шляху для своїх дітей, аніж якомога швидше влаштувати їх на будь-яку роботу.

З мамою, малий Хенкс бачився, хіба що по святах, а завдяки частим переїздам з одного місця на інше, в нього навіть не було можливості знайти постійних друзів. Зі слів актора, в нього «у цілому було 3 матері, 4 батька» та він встиг змінити « 5 шкіл й 10 будинків» у яких мешкав з родиною.

Проте, саме таким суворим обставинам, актор завдячений власною «стійкістю» до негараздів. Попри наполягання батька та існуючої потреби у грошах, він прагнув до кар’єри актора, бо любив смішити людей і виступати на публіці вже з малку. Том каже, що хоча його шлях по життю й «не був вкритий трояндами», він просто завжди знав, чим буде займатися в житті. Почавши з гри у шкільних спектаклях, Хенкс після випускних екзаменів вступив на акторський факультет Каліфорнійського університету.

Навчання довелося перервати, коли Томом зацікавилися та запросили до трупи міського театру Клівленду. Починаючий актор, вирішив, що практика є ідеєю, що гарніше за продовження навчання й погодився. Проте, життя має звичку вносити власні корективи, й вже у 80-х роках, для 21-річного Хенкса наступає новий час випробувань: актор намагається будувати кар'єру в Нью-Йорку та насправді, в реальності, лише перебивається надходженням державної допомоги з безробіття, маючи за плечима власну родину з дворічним сином.

Не звертаючи з обраного шляху, Хенкс зміг вистояти та через довжелезні три роки страждань, після вдалих ролей у парі телевізійних серіалів, він отримує роль у кіно.

Вже через дев’ять років, том Хенкс став відомим актором та успішним головою родини із двома синами. Відмінно зіграна роль, вмираючого від СНІДу гомосексуаліста у фільмі «Філадельфія» приносить Хенксу першу премію «Оскар».

Але Том відчував, що це не є межею досягнень й у віці 38 років, він з’явився на екранах у ролі Форреста Гампа в однойменному фільмі. Картина стала справжньою сенсацією а актор отримав не лише своїх «Оскарів» а й звання національного героя Америки. Наступні ролі лише зміцніли його успіх в 1996-му, Хенкс дебютував як режисер та сценарист.

У 2020-му році, актор разом із дружиною, під час зйомок в Австралії, заразилися на коронавірус COVID-19. Після трьох тижнів важкого лікування, віра та впевненість у власних силах. знову помогла Тому та його родині здолати перешкоди та недугу.

Й поки фрази з «Форреста Гампа» повторює увесь світ, Том продовжує запевняти усіх в тому, «що дива дійсно трапляються». Головне вірити в них, у власну спроможність та вперто йти до цілі, що маєшь.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх