RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Гороскоп профессий
  5. Цікаві жіночі та чоловічі професії

Цікаві жіночі та чоловічі професії

19.01.2022 832
Цікаві жіночі та чоловічі професії

Цікаві жіночі та чоловічі професії

19.01.2022     832

Деякі професії можуть викликати подив у людини, яка ніколи про них не чула. Хоча для представників цих професій, безумовно, їхня робота не видається аж такою незвичною. Портал з пошуку роботи і працевлаштування Jobs.ua пропонує вам дізнатися, які чоловічі та жіночі професії можна назвати цікавими та екзотичними.

Цікаві жіночі професії

Особиста шопперка.

Ділові жінки не завжди мають час на відвідування магазинів, тому доручають цю справу іншим людям. Особиста шопперка повинна любити шопінг і володіти почуттям стилю, щоб придбати якісні і брендові речі, які сподобаються замовниці. Ідеально, якщо вона має схожу із замовницею фігуру: можна приміряти якусь річ, якщо є сумніви, що та не підходить за розмірами. Але не одягом єдиним – особиста шоперка придбає усе, що буде необхідне її клієнтці.

Відвідувачка пляжу.

Досить проста і цікава робота, яка полягає у відвіданні пляжів, щоб протестувати якість відпочинку на різних курортах. Щоправда, ця посада відкривалася шведським журналом під певний проєкт, за яким передбачалося відвідування великої кількості пляжів протягом року і захоплюючий опис своїх пригод на сторінках журналу. І хоча робочі обов’язки відвідувачки пляжу можна назвати цікавими, але аж ніяк не легкими: описати свої враження потрібно так, щоб їх було цікаво потім читати.

Б’юті-блогерка.

Б’юті-блогерки розповідають в Інстаграмі та на YouTube про останні новинки в світі моди, діляться секретами професійного мейкапу та макіяжу, тестують новинки косметики від різних брендів. Бути б’юті-блогеркою – це постійно відстежувати модні тенденції і ділитися ними зі своєю аудиторією.

Пол-денсерка.

Пол-денс – це танець на пілоні. І якщо ви одразу подумали про стриптиз, це не зовсім так. В 21-му столітті танець на пілоні перетворився в щось значно більше, ніж просто еротичний танець, поєднавши в собі артистичне виконання з елементами акробатики і спортивної гімнастики. Щоб стати професійною пол-денсеркою, потрібно не один рік відточувати майстерність, а виконання танцю потребує від танцівниці серйозної фізичної підготовки і розвинуту пластику.

Цікаві чоловічі професії

Гондольєр.

Ця професія й надалі залишається чоловічою, хоча в наш час керувати гондолою може кожна жінка, яка забажає опанувати цю старовинну чоловічу професію. Що цікаво, секрети цього ремесла передавалися в спадок від батька до сина, а постать чоловіка в смугастій сорочці і солом’яному капелюсі і взагалі можна вважати одним із символів Венеції.

Збирач водоростей.

Ще одна цікава екзотична професія, затребувана в різних куточках світу. Поль Ґоґен, французький художник епохи імпресіонізму, навіть створив картину, яка зображає збирачів водоростей. У північних регіонах земної кулі, приміром, в основному збирають морську капусту, використовуючи спеціальний інструмент – вкорочену косу із довгими зубцями. Досвідчений збирач водоростей за декілька місяців може заробити кругленьку суму, хоча умови його праці простими аж ніяк не назвеш.

А вам яка професія з перелічених видалася найбільш цікавою?

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх