RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме 3d дизайнер в Киеве
  5. 3d дизайнер
Предложить вакансию
Резюме 3d дизайнер
Turco Victor

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.3d дизайнер

Заблокировано
36 000 грн.
 26 ноября 2022  Город: Киев
Возраст:30 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: IT, WEB специалисты; Дизайн, творчество
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

3D-дизайнер
Ochis (Легка промисловість), Киев
02.2021 − По настоящее время (3 года 2 месяца)

Робота в Kompas, 3dsMax, CorelDraw, Adobe, NX Unigraphics. Розробка та моделювання оснащення, пресс-форм та безпосередньо оправ; розробка управляючих програм для фрезерних верстатів; розробка та налагодження виробничого процесу механічної обробки

Майстер ЧПК
Woodville (Меблеві вироби), Киев
10.2020 − 02.2021 (4 месяца)

Ведення процесу обробки деталей на фрезерному (Dominant ADF 1321 верстаті) та лазерному (L-laser l1390) верстатах; обслуговування верстатів; підбір та встановлення інструмента; налагоджування обладнання до роботи; розробка керуючих програм; робота в середовищі CAD та CAM з об'ємними моделями; контроль виготовлених деталей; створення ескізів та 3D моделей.

Промисловий дизайнер-конструктор
Almaz-term (Теплотехніка), Киев
10.2019 − 07.2020 (9 месяцев)

Розробка дизайну радіаторів, розробка конструкторської документації, розробка суміжніх складових, розробка технологічного процесу, проектування, розробка та виготовлення оснащення та деталей машин, ремонт обладнання, робота з фрезерним верстатом (Mtech F2513 Pro).

Оператор верстатів з ЧПК
Skyeton (Безпілотна авіація), Киев
07.2018 − 10.2019 (1 год 3 месяца)

Ведення процесу обробки деталей на фрезерних (HITACHI SEIKI VM40/Fanuc, Obrusn MW 4020, Haas MiniMill) та лазерних верстатах (MTech L690); обслуговування станків; підбір та встановлення інструмента; налагоджування обладнання до роботи; розробка керуючих програм; робота в середовищі CAD та CAM з об'ємними моделями; контроль виготовлених деталей; допомога в закупівлі інструмента.

Оператор верстатів з ЧПК
ПАО «ФЭД» (Авіабудування, машинобудування), Харьков
06.2015 − 07.2018 (3 года )

Ведення процесу обробки деталей на фрезерних верстатах (KOVOSVIT MAS MCV 1000 POWER/SIEMENS SINUMERIK 840D sl); обслуговування станків; підбір та встановлення інструмента; налагоджування обладнання до роботи; розробка керуючих програм; робота в середовищі CAD та CAM з об'ємними моделями; контроль виготовлених деталей.

Образование

Національний аерокосмічний університет "ХАІ" ім. М.Є. Жуковського (Харьков)
Авіаційних двигунів, "Роботомеханічні системи та комплекси"
полное высшее, 09.2012 − 02.2017 (4 года 5 месяцев)
СТХТ НУХТ (Смела)
Автоматизації, МОНТАЖ, ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАСОБІВ І СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА
средне-специальное, 09.2008 − 06.2012 (3 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний, Немецкий - Начальный, Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Професійно працюю в програмах: SolidWorks, Kompas, Fusion360, Siemens NX. Досвід проектування виробів і збірок в 3D. Підготовка керуючих програм для верстатів з ЧПК в програмах: SolidCam, PowerMill, ArtCAM. Дизайн, ілюстрування та анімація в CorelDraw, Medibang Paint, пакет Adobe, Blender.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Доброзичливість; Спорт і туризм; Творчість; 3ds Max.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Фахівець з промислового дизайну з досвідом роботи у машинобудуванні та механообробці 7 років. Google drive: https://drive.google.com/drive/folders/1WWg8wOOrRtZ7qZGsuWYFoCUadYwTTDni Behance: https://www.behance.net/windkogga

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх