Рубрики: HR, управление персоналом; Гостиничный бизнес; Ресторанный бизнес, кулинария
Готов к командировкам
или на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.
Опыт работы
официант
Гостиница Premier Palace (Гостиничный), Киев
04.2017 − 10.2019 (2 года 5 месяцев)
Официант ресторанов "Terracotta" и "Atmosphere"
Есть рекомендации с данного места работы
Образование
ПЛ НАУ (Киев)
ФІОТ
средне-специальное, 09.2002 − 08.2004 (1 год 11 месяцев)
Знание языков:
Английский - Средний
Дополнительно: Intermediate
Дополнительная информация
Знание компьютера, программ: R keeper, iiko
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: комунікабельність, вихованність,вміння працювати в команді, організаторські навички, стриманість, володіння собою в будь якій ситуації, винахідливість
офіціант в кафе „Пан-піца” з травня 2004р. по січень 2005р., бармен суперклуб „Оранжерея” з лютого 2005р. по липень 2005р., бармен-касир р-н „Фігаро” з серпня 2005р. по лютий 2007р., бармен кафе „Патрік-Паб” з березня 2007р. по січень 2008р., бармен-касир р-н „Тампопо” з лютого 2008р. по серпень 2008р., бармен-кассир „городское кафе „На Басейной” з серпня 2008р. по листопад 2008р., бармен-касир-маркер ресторація більярд „Генштаб” з листопада 2008р. по березень 2009р., бармен р-н „Сюрприз” з квітня 2009р. по серпень 2011р., офіціант р-н „Панорама” з вересня 2011р. по березень 2012р., офіціант р-н „Первак” з квітня 2012р. по листопад 2012р., офіціант р-н Sauvage з грудня 2012р. по лютий 2015р., офiцiант р-н”Маріо Club” з березня 2015р.по квітень 2017., офіціант р-н "Terracotta" / "Атмосфера" гостиница "Premier Palace травень 2017 жовтень 2019..середня спеціальна 2002-2004р.р. ПЛ НАУ; конструювання та регулювання РЕА;