RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Адміністратор в
  5. Адміністратор
Предложить вакансию
Резюме Адміністратор
Перчинська Вікторія

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Адміністратор

Заблокировано
10 000 грн.
 16 ноября 2021  Город: Львов
Возраст:21 год
Режим работы:полный рабочий день, посменная работа, плавающий график работы
Рубрики: Гостиничный бизнес; Красота и SPA-услуги; Руководство
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

адміністратор готелю
НПЦ готельний комплекс "Діамант" (Готель), Львов
11.2020 − По настоящее время (3 года 5 месяцев)

Основний мій обов`язок створити позитивний настрій,приємні враження про готель в якому я працюю.Здійснювати розрахунок за проживання та надання послуг. Наглядати за своєчасністю оплати за проживання у готелі та за послуги, не допускаючи заборгованості. Забезпечувати правильне використання номерів і місць, наглядати за своєчасною їх підготовкою для заселення та узгоджувати термін проживання.Вести облік осіб, що проживають у готелі, здійснювати контроль за звільненням номерів і місць. Складати відомості про завантаженість готелю за поточну добу, оформлювати переведення осіб, що проживають у готелі, з одного номера в інший за їх проханням. Забезпечувати виконання правил користування і внутрішнього розпорядку у готелі. Вживати заходів щодо розв'язання конфліктів, які виникають між особами, які проживають у готелі, та обслуговуючим персоналом. Приймати заявки на бронювання місць. Вести облік речей, забутих особами, що проживали у готелі, та відвідувачами, вживати заходів щодо їх збереження і повернення.

 Есть рекомендации с данного места работы

Образование

Львівський професійний коледж готельно - туристичного та ресторанного сервісу  (Львов)
Агент з організації туризму. Адміністратор
средне-специальное, 09.2020 − 11.2021 (1 год 2 месяца)

Знание языков:

Польский - Выше среднего, Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Працюю у Word,Excel,PowerPoint, досить добре в них орієнтуюсь. Також маю досвід роботи у програмі Servio і Hotek.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Я особа креативна,водночас амбіційна. Легко знаходжу контакт з новими людьми, комунікаційна, відповідальна, дисциплінована,харизматична. Можу бути лідером, коли це необхідно.Вмію іти на компроміси,весела, створюю позитивне робоче середовище.Впевнена в собі,не боюся задавати питання,ввічлива.Мене хвилює атмосфера на робочому місці. Моє заняття для душі - фотографія,подорожі.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Хочу своє вміння і знання направити в корисне русло,для принесення позитиву іншим людям. Покращувати свій матеріальний стан, рівень життя. Бачу себе в готелі на місці адміністратора,відчуваю свій якісний рівень підготовки.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх