Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
- Приймати замовлення, розробляти плани проведення та обслуговувати ювілейні торжества, весілля, банкети
- Забезпечувати чистоту і порядок в залі. Організовувати офіціантів на прибирання брудного посуду і поправлення столів і стільців.
- Стежити за коректністю роботи офіціантів і персоналу в залі. Не допускати контакту тех. персоналу з гостями
- Вживати заходів до запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій
- На прохання замовника з його матеріалу організувати оформлення залу
- Погоджувати з замовниками заходів час подачі кожного блюда
- Знайомитися з проектами рішень керівництва, що стосуються його діяльності і вносити пропозиції щодо зміни даних проектів.
- Повідомляти в адміністрацію про всі недоліки, виявлені в процесі виконання своїх посадових обов'язків, та вносити пропозиції щодо їх усунення.
- займатися підготовкою та оформленням столів
- допомагати гостям закладу здійснювати вибір страв
- повідомляти їм про тимчасовий відрізок виконання замовлення
- підтримувати чистоту
- відрізнятися ввічливістю і чуйністю в розмові з клієнтами
- оформляти зал для різних заходів
- приготування коктейлів на різного виду банкетах
Подписаться на рассылку новых резюме: "Адміністратор, бармен, офіціант в Виннице"