RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Ивано-Франковске
  4. Резюме Адміністратор, контент-менеджер, таргетолог, Викладач художніх курсів, дитячих шкіл мистецтва, Працівник у центр реабілітації (арт-терапії, масажу, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва) в
  5. Адміністратор, контент-менеджер, таргетолог, Викладач художніх курсів, дитячих шкіл мистецтва, Працівник у центр реабілітації (арт-терапії, масажу, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва)
Предложить вакансию
Резюме Адміністратор, контент-менеджер, таргетолог, Викладач художніх курсів, дитячих шкіл мистецтва, Працівник у центр реабілітації (арт-терапії, масажу, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва)
Чупріна Ілона

Адміністратор, контент-менеджер, таргетолог, Викладач художніх курсів, дитячих шкіл мистецтва, Працівник у центр реабілітації (арт-терапії, масажу, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва)

Заблокировано
20 000 грн.
 27 марта  Город: Ивано-Франковск
Возраст:54 года
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Красота и SPA-услуги; Наука, образование, переводы; Реклама, маркетинг, PR
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

РЕЗЮМЕ

Чупріна Ілона Олександрівна

01.11.1969 р., 53 роки

м.Івано-Франківськ


Досвід роботи


1992-2004 рр.- педагог-організатор у ЗШ № 13, організація та проведення різноманітних заходів, написання сценаріїв, співпраця з громадськими організаціями міста;


2004 р.- виконавчий директор ПП «Схід- Захід» (будівельна діяльність), ведення переговорів, реклама продукції, робота з документацією та у 1С бухгалтерії;


2005-2010 рр.- регіональний менеджер рекламної агенції «Інтер-Аутдор» м. Київ, заключення угод, робота з фінансовими документами (рахунки, накладні), робота з клієнтами по телефону;


2010 до цього часу- вчитель малювання та трудового навчання Ліцею № 13 Івано-Франківської міської ради, керівник гуртків «Технічне креслення, дизайн» та «Початкове технічне моделювання» у МЦНТТУМ.


Освіта

1988-1993 рр- Прикарпатський університет ім. В.Стефаника, художньо-графічний факультет;

2003-2004 гг.-курси Photoshop і 1-С Бухгалтерії;

2013р.- курси арт-терапевта, різні техніки подолання стресу;

2015 р.-курси практичного психолога, курси логопеда.

2019 р.- курси лікувального масажу та кінезіотейпування, 4 роки досвіду.


Додаткова інформація

Володіння комп’ютером- впевнений користувач, робота у  Photoshop та Canva, грамотна українська мова, хороша дикція, англійська і польська мови- базовий рівень.


Особисті якості

Відповідальна, толерантна, доброзичлива, умію працювати з людьми, неконфліктна, висока самоорганізація, хороше почуття гумору.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх