RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Днепре
  4. Резюме Архітектор в
  5. Архітектор
Предложить вакансию
Резюме Архітектор
Нестерчук Олена

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Архітектор

Заблокировано
15 000 грн.
 17 апреля 2023  Город: Днепр
Возраст:41 год
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: Дизайн, творчество; Строительство, архитектура; Работа за рубежом
 Состою в браке  Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

архітектор
Фріланс (Будівництво)
12.2022 − По настоящее время (1 год 9 месяцев)

Виконання робочих креслень марки АР. Виконання робочих креслень ескізних проектів та проектів дизайну інтер'єрів житлових та нежитлових будівель та споруд. Робота з супровідною документацією, підготовка, складання та видача відомостей для розрахунку кошторисів. Видача завдань для узгодження із суміжними розділами.

технолог
ТОВ " АТБ – Маркет ", , Днепр
11.2018 − 11.2022 (4 года )

Розробляла та брала участь у розробці проектної документації для об'єктів харчової торгівлі. Посадка та розміщення запланованої плями будівлі на ділянці землі. Розробка ескізних креслень та планувань супермаркету нового будівництва. Габаритами від внутрішньобудинкового магазину до дискаунтера. Розміщення магазину у існуючій будівлі, житловому будинку тощо. Реконструкція, ремонт. Розміщення та розстановка нового обладнання згідно з технологіями та нововведеннями за дотримання існуючих норм санітарно-гігієнічних та противопожарних. Виконувала обмірювальні креслення з приймання будівлі. Виконання/ брала участь у розкладі торгових груп. Промальовування та виконання проектних рішень при розміщенні місць парковки та благоустрою прилеглої території. Виконання супровідної документації. Видача завдань та узгодження із суміжними розділами.

архітектор
ТОВ "Архітектурне Ательє Нестерова" (Будівництво), Днепр
01.2007 − 11.2018 (11 лет 10 месяцев)

Розробка ескізних та робочих креслень до проектів житлових та громадських будівель. Розробка та виконання креслень дизайну інтер'єрів. Виконання робочої документації. Робота із супровідною документацією. Видача завдань та узгодження із суміжними розділами. Узгодження із замовником проектних рішень. Супровід об'єкта під час будівництва чи реконструкції. 

архітектор
ПП Архітектурне бюро "Міг – Про" (Будівництво), Днепр
09.2005 − 12.2006 (1 год 2 месяца)

Виконання робочих креслень марки АР. Виконання робочих креслень ескізних проектів та проектів дизайну інтер'єрів. Робота із супровідною документацією. Видача завдань та узгодження із суміжними розділами.

Образование

Придніпровська Державна Академія Будівництва та Архітектури (Днепр)
Будівельно-Технологічний факультет
полное высшее, 09.2000 − 06.2005 (4 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Ниже среднего, Польский - Выше среднего, Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: • Навички роботи з комп’ютером: Великий досвід праці з графічною програмою AutoCAD. Досвідчений користувач: Microsoft office, Adobe Photoshoр. ArchiCAD – початковий рівень, але маю досвід роботи. • Базові знання нормативних документів : ДБН, СНіП • Базові знання правил оформлення креслень та проектної робочої документації • Вміння працювати з офісною оргтехнікою Всі здобуті навики використовую постійно в проектній діяльності.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, креативність, наполегливість у досягненні мети, орієнтування на результат.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Отримання постійної роботи в перспективній організації, де я зможу реалізувати свої знання, здібності та досвід у повній мірі. Професійне та кар'єрне зростання. Наразі мешкаю в місті Краків. Шукаю роботу виключно дистанційну.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Часто ищут

↑ Наверх