UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Архітектор в
  5. Архітектор
Запропонувати вакансію
Резюме Архітектор
Нестерчук Олена

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяАрхітектор

Заблоковано
15 000 грн.
 17 квітня 2023  Місто: Дніпро
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Дизайн, творчість; Будівництво, архітектура; Робота за кордоном
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

архітектор
Фріланс (Будівництво)
12.2022 − По теперішній час (1 рік 4 місяці)

Виконання робочих креслень марки АР. Виконання робочих креслень ескізних проектів та проектів дизайну інтер'єрів житлових та нежитлових будівель та споруд. Робота з супровідною документацією, підготовка, складання та видача відомостей для розрахунку кошторисів. Видача завдань для узгодження із суміжними розділами.

технолог
ТОВ " АТБ – Маркет ", , Дніпро
11.2018 − 11.2022 (4 роки )

Розробляла та брала участь у розробці проектної документації для об'єктів харчової торгівлі. Посадка та розміщення запланованої плями будівлі на ділянці землі. Розробка ескізних креслень та планувань супермаркету нового будівництва. Габаритами від внутрішньобудинкового магазину до дискаунтера. Розміщення магазину у існуючій будівлі, житловому будинку тощо. Реконструкція, ремонт. Розміщення та розстановка нового обладнання згідно з технологіями та нововведеннями за дотримання існуючих норм санітарно-гігієнічних та противопожарних. Виконувала обмірювальні креслення з приймання будівлі. Виконання/ брала участь у розкладі торгових груп. Промальовування та виконання проектних рішень при розміщенні місць парковки та благоустрою прилеглої території. Виконання супровідної документації. Видача завдань та узгодження із суміжними розділами.

архітектор
ТОВ "Архітектурне Ательє Нестерова" (Будівництво), Дніпро
01.2007 − 11.2018 (11 років 10 місяців)

Розробка ескізних та робочих креслень до проектів житлових та громадських будівель. Розробка та виконання креслень дизайну інтер'єрів. Виконання робочої документації. Робота із супровідною документацією. Видача завдань та узгодження із суміжними розділами. Узгодження із замовником проектних рішень. Супровід об'єкта під час будівництва чи реконструкції. 

архітектор
ПП Архітектурне бюро "Міг – Про" (Будівництво), Дніпро
09.2005 − 12.2006 (1 рік 2 місяці)

Виконання робочих креслень марки АР. Виконання робочих креслень ескізних проектів та проектів дизайну інтер'єрів. Робота із супровідною документацією. Видача завдань та узгодження із суміжними розділами.

Освіта

Придніпровська Державна Академія Будівництва та Архітектури (Дніпро)
Будівельно-Технологічний факультет
повна вища, 09.2000 − 06.2005 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього, Польська - Вище середнього, Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: • Навички роботи з комп’ютером: Великий досвід праці з графічною програмою AutoCAD. Досвідчений користувач: Microsoft office, Adobe Photoshoр. ArchiCAD – початковий рівень, але маю досвід роботи. • Базові знання нормативних документів : ДБН, СНіП • Базові знання правил оформлення креслень та проектної робочої документації • Вміння працювати з офісною оргтехнікою Всі здобуті навики використовую постійно в проектній діяльності.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, креативність, наполегливість у досягненні мети, орієнтування на результат.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримання постійної роботи в перспективній організації, де я зможу реалізувати свої знання, здібності та досвід у повній мірі. Професійне та кар'єрне зростання. Наразі мешкаю в місті Краків. Шукаю роботу виключно дистанційну.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору