RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Виннице
  4. Резюме Бухгалтер в
  5. Бухгалтер
Предложить вакансию
Резюме Бухгалтер
Дацюк Ірина

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Бухгалтер

Заблокировано
15 000 грн.
  6 июня 2022  Город: Винница
Возраст:53 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит
 Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

провідний бухгалтер
ДП "Вінницький облавтодор" АТ "ДАК "Автомобільні дороги України" (Виконання робіт з експлуатаційного утримання та поточного ремонту автомобільних доріг), Винница
08.1990 − 02.2022 (31 год 6 месяцев)

Обов'язки: касові та банківські операції; прийом, контроль і обробка первинної документації; ведення операцій по руху ТМЦ, облік надходження, реалізації товару; формування документації по списанню товарів; участь в проведенні інвентаризації; контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами); участь у перевірці та погодження договорів з контрагентами і пов’язаних з ними документів; навички ведення податкової звітності та багато іншого.                                               Досягнення: маю 31-річний досвід роботи фінансиста та бухгалтера з обліку і звітності; люблю працювати в команді; вчитися чомусь новому та з радістю ділитися досвідом.

Образование

Тенрнопільська Академія народного господарства (Винница)
спеціаліст за спеціальністю "Фінанси"
полное высшее, 09.1999 − 06.2003 (3 года 9 месяцев)
Одеський автодорожній технікум (Одесса)
Бухгалтерський облік і звітність
средне-специальное, 09.1988 − 06.1991 (2 года 9 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: володію комп’ютером: Знання MS Office, Клієнт-Банк; Інтернет-Банкінг; 1-С.8; Медок; володіню оргтехнікою: факс, принтер, сканер, копіювальне обладнання.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Люблю працювати в команді, вчитися чомусь новому та з радістю ділитися досвідом, допомагаю співробітникам чим можу, навіть, якщо потрібно підставити дружнє плече. НЕ кар'єристка, поважаю людей, дотримуюся всіх правил і вимог нашого суспільства, досконало і вчасно виконую свою роботу та поставлені переді мною завдання, щоб привносити свій, хоча і маленький, але комусь дуже потрібний вклад в нашу спільну працю! Я комунікабельна, добра по натурі і весела, знаю коли можна пошуткувати і посміятися; не пліткарка, вмію зберігати таємниці. А ще я дуже відповідальна, дисциплінована, вболіваю за свою справу. Люблю все робити досконало і вправно, дуже не люблю "халтури" - як небудь, собі такого ніколи не дозволю. Люблю всіх людей, намагаюся вислухати, зрозуміти і підтримати.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх