RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Бухгалтер, бухгалтер-касир в Киеве
  5. Бухгалтер, бухгалтер-касир
Предложить вакансию
Якимець Оксана

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Бухгалтер, бухгалтер-касир

Заблокировано
10 000 грн.
 12 мая 2022  Город: Киев
Возраст:54 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит
 Состою в браке  Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

бухгалтер-касир
КНУ ім. Т.Шевченка (Освіта та наука), Киев
10.2019 − 10.2020 (1 год )

здійснення операцій по прийому та збереженню готівкових коштів, касових документів, реєстрація та перереєстрація РРО, книг КУРО, забезпечення безперебійної роботи кас ( 12 кас), забезпечення кас розмінною монетою, ведення касової книги, ведення касового журналу, оформлення фінансових документів, виписка прибуткових та видаткових касових ордерів, контроль залишку каси, його відповідність ліміту, заповнення супровідної відомості для сдачі торгової виручки в банк, інкасація виручки в банк, підготовка платіжних документів.

провідний бухгалтер
Державна школа вищої спортивної майстерності (Фізична культура та спорт), Киев
04.2018 − 02.2019 (10 месяцев)

каса, інвентаризація каси; підготовка платіжних документів, відслідковування та рознесення банківських виписок, контроль своєчасності надходження первинних документів, ведення кадрової документації ( накази, табель обліку робочого часу), підготовка актів виконаних робіт, звіряння розрахунків з постачальниками, внесення нових контрагентів, ведення договорів та реєстру договорів, супроводження проекту із заробітної плати , підготовка звітності і т.д. Досягнення : бухгалтер 2 кат. - провідний бухгалтер.

нач. відділу, заст. нач. відділу, гол. спеціаліст
Київський міський центр зайнятості, підрозділ Святошинський районний центр зайнятості (Надання послуг з працевлаштування), Киев
05.2013 − 04.2018 (4 года 11 месяцев)

документальні перевірки підприємств, установ, організацій щодо правильності нарахування та сплати страхових внесків, відслідковування дебіторської заборгованості, перевірка довідок про середню заробітну плату і т.д.

головний спеціаліст
Управління Пенсійного фонду у Святошинському районі м. Києва (Державний сектор), Киев
10.2004 − 04.2013 (8 лет 6 месяцев)

прийом звітності від суб"єктів оподаткування, документальні перевірки підприємств, установ, організацій щодо правильності нарахування та перерахування страхових внесків, складання звітності.

бухгалтер, бухгалтер-касир
АТЗТ "Ярославна" (Роздрібна торгівня), Киев
09.2000 − 09.2004 (4 года )

каса, інкасація каси та підготовка документів для здачі готівки в банк, підготовка платіжних документів, відслідковування та рознесення банківських виписок, обробка товарних звітів, реєстрація податкових накладних, підзвіт, звірки взаєморозрахунків з контрагентами та контролюючими органами, складання та подання статистичної та податкової звітності.

Образование

Київський національний торговельно-економічний університет (Киев)
Облік та аудит
полное высшее, 10.1998 − 05.2000 (1 год 7 месяцев)
Київський національний університет культури та мистецтва (Киев)
Бібліотекознавство та бібліографія
полное высшее, 09.1990 − 06.1994 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 "Основні завдання та вимоги до ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах", 2014 рік галтерського обліку в бюджетних установах"

Знание языков:

Английский - Выше среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Знання 1С 8.3, 1С 7.7, «Клієнт-банк», Медок.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Вмію працювати в команді на результат, можу працювати в складних стресових ситуаціях, маю здатність до швидкого навчання,уважна, аналітичний склад розуму, вмію працювати з великими обсягами інформації, ретельна, акуратна, самоорганізована, доброзичлива, тактовна, неконфліктна.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх