UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бухгалтер, бухгалтер-касир в Києві
  5. Бухгалтер, бухгалтер-касир
Запропонувати вакансію
Якимець Оксана

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяБухгалтер, бухгалтер-касир

Заблоковано
10 000 грн.
 12 травня 2022  Місто: Київ
Вік:54 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

бухгалтер-касир
КНУ ім. Т.Шевченка (Освіта та наука), Київ
10.2019 − 10.2020 (1 рік )

здійснення операцій по прийому та збереженню готівкових коштів, касових документів, реєстрація та перереєстрація РРО, книг КУРО, забезпечення безперебійної роботи кас ( 12 кас), забезпечення кас розмінною монетою, ведення касової книги, ведення касового журналу, оформлення фінансових документів, виписка прибуткових та видаткових касових ордерів, контроль залишку каси, його відповідність ліміту, заповнення супровідної відомості для сдачі торгової виручки в банк, інкасація виручки в банк, підготовка платіжних документів.

провідний бухгалтер
Державна школа вищої спортивної майстерності (Фізична культура та спорт), Київ
04.2018 − 02.2019 (10 місяців)

каса, інвентаризація каси; підготовка платіжних документів, відслідковування та рознесення банківських виписок, контроль своєчасності надходження первинних документів, ведення кадрової документації ( накази, табель обліку робочого часу), підготовка актів виконаних робіт, звіряння розрахунків з постачальниками, внесення нових контрагентів, ведення договорів та реєстру договорів, супроводження проекту із заробітної плати , підготовка звітності і т.д. Досягнення : бухгалтер 2 кат. - провідний бухгалтер.

нач. відділу, заст. нач. відділу, гол. спеціаліст
Київський міський центр зайнятості, підрозділ Святошинський районний центр зайнятості (Надання послуг з працевлаштування), Київ
05.2013 − 04.2018 (4 роки 11 місяців)

документальні перевірки підприємств, установ, організацій щодо правильності нарахування та сплати страхових внесків, відслідковування дебіторської заборгованості, перевірка довідок про середню заробітну плату і т.д.

головний спеціаліст
Управління Пенсійного фонду у Святошинському районі м. Києва (Державний сектор), Київ
10.2004 − 04.2013 (8 років 6 місяців)

прийом звітності від суб"єктів оподаткування, документальні перевірки підприємств, установ, організацій щодо правильності нарахування та перерахування страхових внесків, складання звітності.

бухгалтер, бухгалтер-касир
АТЗТ "Ярославна" (Роздрібна торгівня), Київ
09.2000 − 09.2004 (4 роки )

каса, інкасація каси та підготовка документів для здачі готівки в банк, підготовка платіжних документів, відслідковування та рознесення банківських виписок, обробка товарних звітів, реєстрація податкових накладних, підзвіт, звірки взаєморозрахунків з контрагентами та контролюючими органами, складання та подання статистичної та податкової звітності.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет (Київ)
Облік та аудит
повна вища, 10.1998 − 05.2000 (1 рік 7 місяців)
Київський національний університет культури та мистецтва (Київ)
Бібліотекознавство та бібліографія
повна вища, 09.1990 − 06.1994 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 "Основні завдання та вимоги до ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах", 2014 рік галтерського обліку в бюджетних установах"

Знання мов:

Англійська - Вище середнього

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Знання 1С 8.3, 1С 7.7, «Клієнт-банк», Медок.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Вмію працювати в команді на результат, можу працювати в складних стресових ситуаціях, маю здатність до швидкого навчання,уважна, аналітичний склад розуму, вмію працювати з великими обсягами інформації, ретельна, акуратна, самоорганізована, доброзичлива, тактовна, неконфліктна.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору