RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве, Резюме в Луцке, Резюме в Львове, Резюме в Одессе
  4. Резюме Директор виробництва в Киеве
  5. Директор виробництва
Предложить вакансию
Резюме Директор виробництва
Пилипчук Ярослав

Директор виробництва

Заблокировано
 30 июля 2022  Город: Киев
 Готова к переезду в: Луцк, Львов, Одесса
Возраст:54 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство; Руководство; Работа за рубежом
 Есть дети  Готова к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Директор виробництва
BLEST TM (Меблева фабрика), Черкассы
06.2017 − 06.2018 (1 год )

За рахунок введення прогресивної системи мотивації зберіг колектив кваліфікованих фахівців в умовах безвіза, впровадив систему оплати праці згідно реальних, середньозважених витрат часу на операцію кожного працівника.

Взяв активну участь в організації збору даних, за допомогою сучасних технічних засобів, з кожного робочого місця для управлінського обліку виробництва.

Впровадив облік при переміщенні напівфабрикату між виробничими майданчиками, за допомогою методу штрихкодувания вузлів і деталей.

 Есть рекомендации с данного места работы
Директор фабрики
NWC (Виробництво меблів, столярних виробів, металевих елементів), Баку
02.2014 − 04.2017 (3 года 2 месяца)

Серійна продукція фабрики - протипожежні двері для готелів і двері преміум класу для житлових приміщень. Також проводиться меблі з цінних порід деревини на замовлення.

Загальна площа виробничих приміщень 10000 м2. фабрика обладнана автоматичними, напівавтоматичними лініями для меблевого виробництва і допоміжним обладнанням. Дільниця виробів з металу.

Виконав завдання щодо переорієнтації виробництва з кустарних методів столярного виробництва на промислову основу дрібносерійного виробництва. За основу був прийнятий принцип потоку одиничних виробів.

Для виконання завдання створив: комерційний, технологічний, плановий відділи. Навчив фахівців, організував виробничі потоки.

Впровадив ERP систему Sun Systems для контролю над закупівлями і руху матеріалів, обладнання та комплектуючих.

 Есть рекомендации с данного места работы
Директор виробництва
Морган Феніче (Виробництво диванів), Ровно
03.2010 − 10.2013 (3 года 7 месяцев)

Запускав меблеву фабрику масового виробництва диванів з "0". Установка, налагодження, початок експлуатації обладнання. Підготував кілька десятків фахівців. Підготував документацію введення в експлуатацію, атестації, організував управлінський облік. Поступово наростив обсяги виробництва. Устаткування: Holzma, Homag, SCM, Morbidelli, Brandt, Weinig, Lectra, Durkopp Adler. За 6 місяців фабрика вийшла на 1000 диванів в тиждень, ще через 6 місяців - 400 диванів в день. Продукція - 100% експорт для IKEA (Росія, країни Євросоюзу).

Начальник виробництва
ТзОВ Мелвін (Меблева фабрика), Луцк
09.1999 − 02.2010 (10 лет 5 месяцев)

Виробництво м'яких, корпусних меблів, столярних виробів преміум класу.

керував розробкою виробничих програм і складанням календарних графіків випуску продукції по підприємству і його підрозділам, їх коригуванням протягом планового періоду, розробляв і впроваджував нормативи для оперативно-виробничого планування; забезпечував ритмічний випуск продукції відповідно до плану виробництва і договорів постачань, здійснював оперативне регулювання ходу виробництва; домігся зниження рівня шлюбу, забезпечив високу якість продукції; модернізував обладнання виробничого парку (монтаж, введення в експлуатацію нового обладнання, виробничих ліній, верстатів, і т. Д.); знижував собівартість продукції, що випускається; забезпечив випуск нових видів продукції, які компанія вирішувала виводити на ринок; займався пошуком і освоєнням нових технологій, наукових розробок і винаходів, які сприяють поліпшенню технологічних процесів, організації виробництва; підвищив показники продуктивності праці; автоматизував виробничі процеси;

Займався оперативним управлінням повного циклу обробки деревини від розпилювання, сушіння до фінішних оздоблювальних робіт, виробництвом пружинних блоків, процесом розкрою поролону, циклом швейного виробництва.

Образование

ЕУФИМБ (Ровно)
інженер-системотехнік
полное высшее, 09.2000 − 08.2005 (4 года 11 месяцев)
Луцьке ПТУ-6 (Луцк)
токар-універсал, оператор ЧПУ
средне-специальное, 09.1984 − 07.1987 (2 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Впевнений користувач ПК. Знаю AutoCAD, ArchiCAD, Sprint-Layout, DipTrace і інші системи автоматичного проектування, а також 1С, офісні додатки та інші комп'ютерні програми. Працюю з ERP SunSystems, 1C Меблеве підприємство

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх