RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Дизайнер (веб) в
  5. Дизайнер (веб)
Предложить вакансию
Резюме Дизайнер (веб)
П'єц Ярема

Дизайнер (веб)

Заблокировано
14 000 грн.
 23 июня 2022  Город: Львов
Возраст:18 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: IT, WEB специалисты; Дизайн, творчество; Издательство, полиграфия
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

У меня нет опыта работы

Образование

ЛХЛ при ЛНАМ (Львов)
среднее, 12.2021 − 05.2023 (1 год 5 месяцев)

Знание языков:

Английский - Выше среднего
Дополнительно: #1 Можу вільно спілкуватися англійською мовою з іноземними клієнтами, задавати запитання по темі, давати поради. Також вмію писати листи формального характеру та одразу виправляти власні помилки.

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Добре володію Word та Power point. Вмію писати та оформлювати текст, гарно пишу наукові роботи та статті. При створенні презентацій підбираю приємну для глядача колірну гаму, не перенавантажую слайди текстом та зображеннями, за потреби готую текстовий файл з додатковим матеріалом, що не вийшло вмістити в презентацію.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Мої однолітки, одногрупники та вчителі відгукуються про мене, як про ввічливу та комунікабельну людину, що готова до співпраці. Я люблю спілкуватися з новими людьми, допомагати вирішувати їхні проблеми, відповідати на питання та підбирати особистий підхід. Серед інтересів у мене рукоділля та малювання, як в діджиталі, так і на папері. Зараз пишу власний комікс у жанрі "сюрреалістична трагікомедія" під назвою "Кишеньковий дур-дом". У своїх ілюстраціях та на сторінках коміксу я завжди приділяю багато уваги дрібним деталям, за що і люблять мої малюнки інші люди. Я добре володію програмою для малювання Medibang.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Початок фінансово-незалежного життя та розвиток власних позитивних якостей, соціальних навичок.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх