UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Дизайнер (веб) в
  5. Дизайнер (веб)
Запропонувати вакансію
Резюме Дизайнер (веб)
П'єц Ярема

Дизайнер (веб)

Заблоковано
14 000 грн.
 23 червня 2022  Місто: Львів
Вік:18 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці; Дизайн, творчість; Видавництво, поліграфія
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

В мене немає досвіду роботи

Освіта

ЛХЛ при ЛНАМ (Львів)
середня, 12.2021 − 05.2023 (1 рік 5 місяців)

Знання мов:

Англійська - Вище середнього
Додатково: #1 Можу вільно спілкуватися англійською мовою з іноземними клієнтами, задавати запитання по темі, давати поради. Також вмію писати листи формального характеру та одразу виправляти власні помилки.

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Добре володію Word та Power point. Вмію писати та оформлювати текст, гарно пишу наукові роботи та статті. При створенні презентацій підбираю приємну для глядача колірну гаму, не перенавантажую слайди текстом та зображеннями, за потреби готую текстовий файл з додатковим матеріалом, що не вийшло вмістити в презентацію.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Мої однолітки, одногрупники та вчителі відгукуються про мене, як про ввічливу та комунікабельну людину, що готова до співпраці. Я люблю спілкуватися з новими людьми, допомагати вирішувати їхні проблеми, відповідати на питання та підбирати особистий підхід. Серед інтересів у мене рукоділля та малювання, як в діджиталі, так і на папері. Зараз пишу власний комікс у жанрі "сюрреалістична трагікомедія" під назвою "Кишеньковий дур-дом". У своїх ілюстраціях та на сторінках коміксу я завжди приділяю багато уваги дрібним деталям, за що і люблять мої малюнки інші люди. Я добре володію програмою для малювання Medibang.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Початок фінансово-незалежного життя та розвиток власних позитивних якостей, соціальних навичок.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору