RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Front end developer в Киеве
  5. Front end developer
Предложить вакансию
Нечай Максим

Front end developer

Заблокировано
  2 июля 2023  Город: Киев
Возраст:43 года
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: IT, WEB специалисты
 Состою в браке  Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Інженер-програміст
НВП "Протек" (IT), Киев
01.2007 − По настоящее время (17 лет 4 месяца)
  • Участь у розробці електронних кабінетів користувача та організатора навчання для програмного комплексу «Автоекзаменатор» (ASP.NET Core, Node.js, Vue.js, Nuxt.js, JavaScript).
  • Участь у розробці, впровадженні та підтримки підсистеми «Страхові випадки» ЄІАС Фонду соціального страхування України. Підсистема забезпечує: ведення державних реєстрів нещасних випадків та професійних захворювань; ведення реєстру потерпілих; облік документів розслідування; моніторинг роботи та зайнятості страхових експертів; формування різноманітних аналітичних та статистичних форм. (ASP.NET, Vue.js, JavaScript).
  • Участь у розробці аналітичних модулів Централізованої інформаційно-аналітичної системи Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України. Модулі перегляду та аналізу: стану страхувальників, адміністративних порушень, відомостей розподілу, платежів по ЄСВ, звітів про заборгованість та ЄСВ (ASP.NET Web Forms, MS SQL Server).
  • Розробка, впровадження та підтримка функціональних модулів обліку та аналізу звітності, адміністративних порушень, заборгованості, обміну даними корпоративної інформаційної системи «Доходи» Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України (Borland Delphi, Firebird).
  • Розробка та впровадження програмного комплексу обліку клієнтів, об’єктів будівництва та сервісу, фінансового обліку для будівельної компанії (Borland Delphi, Firebird).
  • Розробка та підтримка програмного комплексу «Організатор» по автоматизації роботи спеціалістів служби охорони праці (Borland Delphi, Firebird).
  • Розробка електронної бібліотеки (Borland Delphi, Firebird).
  • Участь у розробці програмних модулів корпоративної інформаційної системи «Доходи» Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України (Borland Delphi, Firebird).
    Супровід та розвиток існуючих програмних комплексів по автоматизації робочих місць служб охорони праці, що були розроблені компанією (Borland Delphi, Firebird).

Образование

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»  (Киев)
АПРОДОС, Програмне забезпечення автоматизованих систем
полное высшее, 09.1997 − 03.2003 (5 лет 5 месяцев)

Знание языков:

Английский - Ниже среднего
Дополнительно: На рівні читання технічної документації

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: • ASP.NET Core, C#, Node.js, Vue.js, Nuxt.js, JavaScript, Borland Delphi • Oracle, Firebird, MS SQL Server
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Чекаю цікавих проектів і можливості професійного розвитку

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх