UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Front end developer в Києві
  5. Front end developer
Запропонувати вакансію
Нечай Максим

Front end developer

Заблоковано
  2 липня 2023  Місто: Київ
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Інженер-програміст
НВП "Протек" (IT), Київ
01.2007 − По теперішній час (17 років 4 місяці)
  • Участь у розробці електронних кабінетів користувача та організатора навчання для програмного комплексу «Автоекзаменатор» (ASP.NET Core, Node.js, Vue.js, Nuxt.js, JavaScript).
  • Участь у розробці, впровадженні та підтримки підсистеми «Страхові випадки» ЄІАС Фонду соціального страхування України. Підсистема забезпечує: ведення державних реєстрів нещасних випадків та професійних захворювань; ведення реєстру потерпілих; облік документів розслідування; моніторинг роботи та зайнятості страхових експертів; формування різноманітних аналітичних та статистичних форм. (ASP.NET, Vue.js, JavaScript).
  • Участь у розробці аналітичних модулів Централізованої інформаційно-аналітичної системи Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України. Модулі перегляду та аналізу: стану страхувальників, адміністративних порушень, відомостей розподілу, платежів по ЄСВ, звітів про заборгованість та ЄСВ (ASP.NET Web Forms, MS SQL Server).
  • Розробка, впровадження та підтримка функціональних модулів обліку та аналізу звітності, адміністративних порушень, заборгованості, обміну даними корпоративної інформаційної системи «Доходи» Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України (Borland Delphi, Firebird).
  • Розробка та впровадження програмного комплексу обліку клієнтів, об’єктів будівництва та сервісу, фінансового обліку для будівельної компанії (Borland Delphi, Firebird).
  • Розробка та підтримка програмного комплексу «Організатор» по автоматизації роботи спеціалістів служби охорони праці (Borland Delphi, Firebird).
  • Розробка електронної бібліотеки (Borland Delphi, Firebird).
  • Участь у розробці програмних модулів корпоративної інформаційної системи «Доходи» Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України (Borland Delphi, Firebird).
    Супровід та розвиток існуючих програмних комплексів по автоматизації робочих місць служб охорони праці, що були розроблені компанією (Borland Delphi, Firebird).

Освіта

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»  (Київ)
АПРОДОС, Програмне забезпечення автоматизованих систем
повна вища, 09.1997 − 03.2003 (5 років 5 місяців)

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього
Додатково: На рівні читання технічної документації

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: • ASP.NET Core, C#, Node.js, Vue.js, Nuxt.js, JavaScript, Borland Delphi • Oracle, Firebird, MS SQL Server
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Чекаю цікавих проектів і можливості професійного розвитку

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору