RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Кременчуге, Резюме в Киеве
  4. Резюме Головний енергетик, Керівник структурного підрозділу КВПіА, Керівник-провідний інженер підрозділу з АСУТП підприємства в Киеве
  5. Головний енергетик, Керівник структурного підрозділу КВПіА, Керівник-провідний інженер підрозділу з АСУТП підприємства
Предложить вакансию
Ивакин Дмитрий

Головний енергетик, Керівник структурного підрозділу КВПіА, Керівник-провідний інженер підрозділу з АСУТП підприємства

Заблокировано
40 000 грн.
  6 мая 2022  Город: Кременчуг
 Готов к переезду в: Киев
Возраст:51 год
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Производство; Руководство; Работа за рубежом
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Івакін Дмитро Анатолійович


Дата народження: 16.02.1973р. (49 повних років)

Загальний стаж роботи — 27 років

Мета – головний енергетик, керівник структурного підрозділу КВПіА, керівник/провідний інженер підрозділу з АСУТП підприємства. Шукаю роботу з офіційним працевлаштуванням, високою стабільною заробітною платнею (від 40000 грн. на місяць) і повним соціальним пакетом, бажано без нічних змін.


Ключова інформація

Значний досвід в розробці, впровадженні та пуско-налагодженні АСУ технологічних установок Кременчуцького нафтопереробного заводу (ПАО Укртатнафта) на базі Siemens, Honeywell, АВВ. Підтримка метрологічного забезпечення, обслуговування та ремонт АСУТП. Забезпечення взаємного узгодження технічних рішень з іншими підрозділами підприємства. Забезпечення перевірки робіт, що виконуються монтажно-налагоджувальними організаціями.


Великий досвід в роботі з пакетами Wonderware InTouch, Simatic Step7, ABB Freelance, офісне програмне забезпечення, Autocad. Великий досвід роботи с програмним забезпеченням Honeywell Experion PKS, HostWin, мовами програмування STL, FBD, LAD. Програмування, налагодження, експлуатація мікропроцесорних контролерів S7-300, S7-400H (Siemens), С-300 (Honeywell), Freelance S800 (ABB), Damatrol MC512, Логиконт 112, Ремиконт 112, Ломиконт S-200, Флоутек-ТМ. Впровадження та поточне обслуговування систем енергозабезпечення на базі джерел безперебійного живлення марок Liebert, APC, Riello.


Багаторічний досвід в програмуванні, налагодженні та експлуатації обладнання вібромоніторингу «Bently Nevada»

Значний досвід в організації роботи і безпосередньо роботі дільниці контрольно-вимірювальних приладів та автоматики. Ґрунтовні знання первинних, вторинних приладів датчиків КВП, запірно-регулюючої апаратури, нормативної документації тощо. Складання дефектних відомостей для поточного та капітального ремонтів технологічних установок. Видача нарядів на безпечне виконання робіт на електроустановках споживачів. Є дійсне посвідчення IV групи з електробезпеки до та вище 1000В.


Освіта:

1990р.-1995р. Український державний хіміко-технологічний університет, механічний факультет. Спеціальність автоматизація технологічних процесів і виробництв. Отриманий диплом про вищу освіту. Присвоєна кваліфікація спеціаліста – інженера з автоматизації.


Досвід роботи:


03.2021 р.- 04.2022р. Група компаній «Глобино». ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс». Головний енергетик. Організація безпечної експлуатації електроустаткування підприємства. Експлуатація та технічне обслуговування КТП 10/0,4 кВ та резервних дизель-генераторів потужністю до 600кВ. Проведення планових та поточних ремонтів обладнання та енергосистем підприємства. Робота по взаємодії з енергопостачальними та енергорозподільчими компаніями. Контроль за раціональним витрачанням енергетичних ресурсів на підприємстві.


07.2008 р.- 03.2021р. ПАТ «Укртатнафта». Інженер з автоматизованих систем управління виробництва.

Є досвід керівництва колективом: виконував обов’язки начальника і майстра служби контрольно-вимірювальних приладів та автоматизації виробництва № 2.

Обов’язки та роботи, що виконувались, – розробка, обслуговування, наладка та ремонт АСУТП, технічний аналіз пропозицій проектів підрядників в частині АСУТП. Виконані проекти – розробка, монтаж та впровадження систем контролю і протиаварійного захисту поршневих компресорів технологічних установок виробництва №2 ПАО «Укртатнафта», а саме: С-300 ЛК-6у, Л-35-11/300, ЛЧ-24-7/68 (контролери Siemens S7-300, середовище візуалізації АВВ Freelance , InTouch10.5, Honeywell Honeywell Experion PKS); інформаційно-вимірювальна система з блоком обліку госпрозрахункових параметрів установки С-200 ЛК-6у (контролер Siemens S7-300, середовище візуалізації InTouch9.5).

Доопрацювання існуючих систем управління в частині реалізації нових технологічних схем на установках виробництва №2 ПАО «Укртатнафта»: ЛК-6у (С-200, С-300, С-400), УПЭС, УССГ, Л-35-11/300, ЛЧ-24-7/68, ЛГ-35-8/300Б, УТТ (контролери Siemens, АВВ, Honeywell, програмні продукти АВВ Freelance, InTouch, Honeywell Experion PKS).


04.2008 р.-07.2008 р. АТ «Укртатнафта». Приладист VI розряду дільниці КВПіА виробництва № 2.

1996р.- 04.2008 р. ЗАТ «СП КРЕБО». Приладист VI розряду секційної гідроочистки дизельного палива та авіаційного гасу.

Основні обов’язки:

  • контроль, налагодження та ремонт приладів вимірювального, мікропроцесорного та компресорного обладнання;
  • налагодження та обслуговування регулюючих клапанів, виконавчих механізмів та електрозасувок;
  • стандартизація та метрологічна повірка приладів вимірювальної техніки.

Розробив програми для мікропроцесорної техніки, які використовувались на виробництві.

Виконував обов’язки начальника служби контрольно-вимірювальних приладів та автоматизації.


1995р.-1996р. АТ «Укртатнафта». Слюсар V розряду контрольно-вимірювальних приладів і автоматики газокаталітичного виробництва.


Додаткова інформація:

Впевнений користувач персонального комп’ютера. Робота з: MS Office (Exсel, Word, Outlook, Access), веб-браузерами, текстовими та графічними редакторами та ін.

Вільно володію українською, російською мовами, іноземна мова – англійська (задовільно).

Маю посвідчення водія категорії «В», «С», власне авто, стаж водіння 32 роки. Готовий до відряджень. Одружений, є дорослий син.


Особисті якості:

Аналітичний склад розуму, відповідальність, працездатність, наполегливість, ініціативність, вміння працювати на результат, комунікабельність, здатність працювати у команді.


Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх