RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Черновцах
  4. Резюме Художник в
  5. Художник
Предложить вакансию
Гриценко Катерина

Художник

Заблокировано
  8 июля  Город: Черновцы
Возраст:17 лет
Режим работы:свободный график работы, посменная работа, удаленная работа
Рубрики: Дизайн, творчество; Издательство, полиграфия; Работа для студентов
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

2-D ілюстратор
Фріланс (Творчість), Черновцы
09.2023 − По настоящее время (1 год )

Розробляла персонажів англомовним покупцям на фрілансі. Створювала персонажів в didjital або traditional з нуля (по опису чи референсам замовників)

Образование

Вище професійне художне училище №5 м.Чернівці (Черновцы)
Живописець
средне-специальное, 09.2022 − 06.2025 (2 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний, Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: - Krita: Основний інструмент для цифрового малювання та ілюстрацій. - Adobe Photoshop: Досвід у створенні та редагуванні зображень. - Adobe Illustrator: Знання основ роботи з векторною графікою. - CorelDRAW: Базовий досвід роботи з векторною графікою. - Procreate: Досвід створення ілюстрацій на планшетах. - Основи роботи з графічними планшетами: Wacom, Huion та інші.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Моя instagram сторінка: @ligatura.art (https://www.instagram.com/ligatura.art?utm%E2%80%A6) Особисті, якості: - Відповідальність - Креативність - Увага до деталей - Працелюбність - Гнучкість - Комунікабельність Хобі та захоплення: - Малювання та живопис - Медитація - Вивчення древніх мистецтв - Каліграфія - Читання та вивчення книжок - Подорожі та дослідження природи Навички: - Гнучкість у стилі та техніках - Цифрове та традиційне малювання - Вміння працювати з дедлайнами - Комунікація та співпраця з клієнтами - Адаптація до потреб проекту та вимог замовників - Володіння кількома мовами (російська, українська, англійська)
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Ціль пошуків роботи: Прагну знайти позицію ілюстратора, яка дозволить мені використовувати мій креативний потенціал та навички для створення захопливих ілюстрацій. Побажання до місця роботи: - Робота в творчій та дружній команді - Можливість професійног

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх