Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
    1. Работа в Украине
    2. Резюме
    3. Резюме в Киеве
    4. Резюме Керуючий ресторану, готелю, магазину в Киеве
    5. Керуючий ресторану, готелю, магазину
    Предложить вакансию
    Резюме Керуючий ресторану, готелю, магазину
    Пантелеєва Катерина

    Professional resume Профессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация. Керуючий ресторану, готелю, магазину

    Заблокировано
    25 000 грн.
      1 февраля   Город: Киев
    Возраст: 36 лет
    Режим работы: полный рабочий день
    Рубрики: Гостиничный бизнес; Красота и SPA-услуги; Ресторанный бизнес, кулинария
     Состою в браке   Есть дети  Готова к переезду в:
    или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

    Опыт работы

    Керуючий ресторану
    Ресторан Балканської кухні (Ресторанний бізнес), Киев
    01.2020 − 03.2020 (1 месяц)

    • Налагодження стабільної роботи ресторану

    • Комплектація штату (повний цикл)

    • Пошук, підбір, моніторинг та вибір постачальників

    • Просування у соцмережах

    • Навчання, мотивація, тестування та проведення тренінгів для персоналу сервісу

    • Контроль якості по всіх пидрозділах

    • Проведення переобліків та їх контроль по всіх підрозділах

    • Повна звітність власнику

    • Реклама закладу (повний цикл) - контроль та співпраця з маркетологом

    • Розробка меню (основне, ланчі, бранчі, сніданки та спеціальні пропозиції)

    • Моніторинг та аналіз роботи конкурентів

    • Збільшення ТО

    директор ресторана
    ТОВ Сушия (Ресторанний бізнес), Киев
    08.2019 − 02.2020 (6 месяцев)

    Комплектація штату

    Контроль робочого часу, нарахування зп, складання графіків віходу на роботу працівнікив

    Контроль витрат

    Забезпечення жіттєдіяльности ресторану

    Здорова атмосфера у колективі

    Поточна звітність та прогнози, планування (ABC, P&L, kpi)

    Задоволені гості

    Контроль роботи усіх підрозділів

    Контроль за дотриманням HACCP, FiFo, контроль якості

    Замовлення необхідної продукції

    директор ресторана
    ТОВ ДЖАЗ КЛУБ (Ресторанний бізнес), Киев
    08.2018 − 01.2019 (5 месяцев)

    Забезпечення безперебійної роботі ресторану

    • Контроль роботи усих пидрозділів ресторану

    • Пошук, підбір та навчання персоналу

    • Ведення соціальніх мереж

    • Реклама

    • Робота з меню та технологічними картками (оптимізація, аудит, розробка та видпрацбвання нових, введеня у меню, сезонні та спеціальні пропозиції, банкетне меню)

    • Маркетінгові дослидження ( конкуренти навкруги)

    • Спивпраця з округою

    • Організація та проведення ризноманітних заходів (банкети, фуршети, ділові сніданки та вечері, харчування груп (турістічні, навчальні, ділові), корпоративні заходи, тематичні вечірки, творчі вечори та інше)

    • Робота з контролюючими органами

    • Звітність

    Керуючий рестораном
    ПП ТОРА ресторан Гранат (Ресторанний бізнес), Киев