Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Проектна аудиторська робота
аудит роботи мережі по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію.
Оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах
Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата
Планування стратегії розвітку
Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)
food cost, P&L, kpi, ABS
створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc
CRM
Налагодження сервісу, клієнтоорієнтовності,Friendly сервіс
З початком війни організація волониерської роботи закладів по усіх процессах.
Проєктна робота:
аудит роботи мережі ресторанів по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію
•
оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах
•
Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата
•
Налагодження сервісу та клієнтоорієнтовності, friendly сервіс
•
Планування стратегії розвітку
•
Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)
•
food cost, P&L, kpi, ABS
•
створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc
•
CRM
Проєктна робота:
аудит роботи мережі ресторанів по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію
•
оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах
•
Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата
•
Налагодження сервісу та клієнтоорієнтовності, friendly сервіс
•
Планування стратегії розвітку
•
Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)
•
food cost, P&L, kpi, ABS
•
створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc
•
CRM
• Налагодження стабільної роботи ресторану
• Комплектація штату (повний цикл)
• Пошук, підбір, моніторинг та вибір постачальників
• Просування у соцмережах
• Навчання, мотивація, тестування та проведення тренінгів для персоналу сервісу
• Контроль якості по всіх пидрозділах
• Проведення переобліків та їх контроль по всіх підрозділах
• Повна звітність власнику
• Реклама закладу (повний цикл) - контроль та співпраця з маркетологом
• Розробка меню (основне, ланчі, бранчі, сніданки та спеціальні пропозиції)
• Моніторинг та аналіз роботи конкурентів
• Збільшення ТО
Комплектація штату
Контроль робочого часу, нарахування зп, складання графіків віходу на роботу працівнікив
Контроль витрат
Забезпечення жіттєдіяльности ресторану
Здорова атмосфера у колективі
Поточна звітність та прогнози, планування (ABC, P&L, kpi)
Задоволені гості
Контроль роботи усіх підрозділів
Контроль за дотриманням HACCP, FiFo, контроль якості
Замовлення необхідної продукції
Забезпечення безперебійної роботі ресторану
• Контроль роботи усих пидрозділів ресторану
• Пошук, підбір та навчання персоналу
• Ведення соціальніх мереж
• Реклама
• Робота з меню та технологічними картками (оптимізація, аудит, розробка та видпрацбвання нових, введеня у меню, сезонні та спеціальні пропозиції, банкетне меню)
• Маркетінгові дослидження ( конкуренти навкруги)
• Спивпраця з округою
• Організація та проведення ризноманітних заходів (банкети, фуршети, ділові сніданки та вечері, харчування груп (турістічні, навчальні, ділові), корпоративні заходи, тематичні вечірки, творчі вечори та інше)
• Робота з контролюючими органами
• Звітність
Управління усіма підрозділами ресторану
• Збільшення ТО
• Звітність власникам
• Організація та проведення заходів
• Співпраця із постачальниками, моніторинг ринку та пошук вигідних умов
• Організація та проведення банкетів
• Пошук, підбір та навчання персоналу
• Робота з меню (введення нових страв, розробка банкетного меню, сезонних пропозицій, розробка акцій, пропозицій для компаній та інше)
• Забезпечення життєдіяльності ресторану
Подписаться на рассылку новых резюме: "Керуючий ресторану, готелю, магазину в Киеве"