UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керуючий ресторану, готелю, магазину в Києві
  5. Керуючий ресторану, готелю, магазину
Запропонувати вакансію
Резюме Керуючий ресторану, готелю, магазину
Пантелеєва Катерина

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяКеруючий ресторану, готелю, магазину

Заблоковано
50 000 грн.
 22 серпня 2023  Місто: Київ
Вік:39 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи
Рубрики: Готельний бізнес; Краса та SPA-послуги; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Операційний директор
Мережа барів і піццерія (Ресторанний бізнес), Київ
01.2022 − 07.2022 (5 місяців)

Проектна аудиторська робота


аудит роботи мережі по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію.
Оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах
Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата
Планування стратегії розвітку
Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)
food cost, P&L, kpi, ABS
створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc
CRM
Налагодження сервісу, клієнтоорієнтовності,Friendly сервіс
З початком війни організація волониерської роботи закладів по усіх процессах.

Операційний директор
Мережа ресторанів азіатської кухні (Готелі/ресторан), Київ
04.2021 − 08.2021 (4 місяці)

Проєктна робота:

аудит роботи мережі ресторанів по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію

оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах

Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата

Налагодження сервісу та клієнтоорієнтовності, friendly сервіс

Планування стратегії розвітку

Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)

food cost, P&L, kpi, ABS

створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc

CRM

Операційний директор
Мережа ресторанів кавказької кухні (Готелі/ресторани), Київ
01.2020 − 04.2021 (1 рік 3 місяці)

Проєктна робота:

аудит роботи мережі ресторанів по усіх підрозділах, включаючи бухгалтерію

оптимізація роботи мережі та окремих локацій по усіх підроздилах

Аудит роботи персоналу: оцінка, заміна, навчання, пошук нового кандидата

Налагодження сервісу та клієнтоорієнтовності, friendly сервіс

Планування стратегії розвітку

Робота з меню: аудит технологічної документації, постачальників (пошук та затвердження найкращих умов)

food cost, P&L, kpi, ABS

створення стратегії упізнаваності, розвиток бренду, ребрендінг etc

CRM

Керуючий ресторану
Ресторан Балканської кухні (Ресторанний бізнес), Київ
01.2020 − 03.2020 (1 місяць)

• Налагодження стабільної роботи ресторану

• Комплектація штату (повний цикл)

• Пошук, підбір, моніторинг та вибір постачальників

• Просування у соцмережах

• Навчання, мотивація, тестування та проведення тренінгів для персоналу сервісу

• Контроль якості по всіх пидрозділах

• Проведення переобліків та їх контроль по всіх підрозділах

• Повна звітність власнику

• Реклама закладу (повний цикл) - контроль та співпраця з маркетологом

• Розробка меню (основне, ланчі, бранчі, сніданки та спеціальні пропозиції)

• Моніторинг та аналіз роботи конкурентів

• Збільшення ТО

директор ресторана
ТОВ Сушия (Ресторанний бізнес), Київ
08.2019 − 02.2020 (6 місяців)

Комплектація штату

Контроль робочого часу, нарахування зп, складання графіків віходу на роботу працівнікив

Контроль витрат

Забезпечення жіттєдіяльности ресторану

Здорова атмосфера у колективі

Поточна звітність та прогнози, планування (ABC, P&L, kpi)

Задоволені гості

Контроль роботи усіх підрозділів

Контроль за дотриманням HACCP, FiFo, контроль якості

Замовлення необхідної продукції

директор ресторана
ТОВ ДЖАЗ КЛУБ (Ресторанний бізнес), Київ
08.2018 − 01.2019 (5 місяців)

Забезпечення безперебійної роботі ресторану

• Контроль роботи усих пидрозділів ресторану

• Пошук, підбір та навчання персоналу

• Ведення соціальніх мереж

• Реклама

• Робота з меню та технологічними картками (оптимізація, аудит, розробка та видпрацбвання нових, введеня у меню, сезонні та спеціальні пропозиції, банкетне меню)

• Маркетінгові дослидження ( конкуренти навкруги)

• Спивпраця з округою

• Організація та проведення ризноманітних заходів (банкети, фуршети, ділові сніданки та вечері, харчування груп (турістічні, навчальні, ділові), корпоративні заходи, тематичні вечірки, творчі вечори та інше)

• Робота з контролюючими органами

• Звітність

Керуючий рестораном
ПП ТОРА ресторан Гранат (Ресторанний бізнес), Київ
02.2014 − 12.2014 (9 місяців)

Управління усіма підрозділами ресторану

• Збільшення ТО

• Звітність власникам

• Організація та проведення заходів

• Співпраця із постачальниками, моніторинг ринку та пошук вигідних умов

• Організація та проведення банкетів

• Пошук, підбір та навчання персоналу

• Робота з меню (введення нових страв, розробка банкетного меню, сезонних пропозицій, розробка акцій, пропозицій для компаній та інше)

• Забезпечення життєдіяльності ресторану

заступник директора ресторану
Козирна Карта (Ресторанний бізнес), Київ
07.2010 − 01.2014 (3 роки 6 місяців)

Освіта

КНТЕУ (Київ)
ТЗФ, комерційна діяльність та логістика
повна вища, 09.2004 − 02.2007 (2 роки 5 місяців)
КТЕК КНТЕУ (Київ)
ПЕ, сертифікація продовольчих товарів
середньо-спеціальна, 09.2001 − 07.2004 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Менеджемент ресторанного бізнесу, 2011
 Управління персоналом, HR, 2011

Знання мов:

Англійська - Середній, Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: MS office, 1C, Smart Lab, Paltus, Beauty Box, R-keeper, Iiko, Beauty Pro, Mac ios, google таблицы,etc

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору