Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Планування, організація та контроль роботи ресторану, мотивація персоналу, контроль виконання фінансових показників по товарообігу та бюджетуванню, планування та контроль витрат та фот, аналіз діяльності та звітність, оптимізація витрат та товарних залишків, аналіз переобліків, атестація персоналу, ведення об'єкта в умовах карантину, Кайдзен впровадження та підтримання.
Кількість підлеглих: 176 осіб
Планування, організація та контроль роботи ресторану, мотивація персоналу, постановка цілей на бюджетний період, виконання фінансових показників товарообігу та бюджетування, контроль витрат та фот, аналіз діяльності, переобліки, оптимізація витрат, підбір персоналу, навчання, адаптація, мотивація.
Кількість підлеглих: 50 осіб
Відкриття об'єктів громадського харчування з нуля (грузинська та українська кухні) по регіонах – організація та контроль за проектно-будівельними роботами, бюджетування, замовлення та закупівля обладнання, посуду, пошук та підбір співробітників, навчання персоналу, дозвільна документація, пошук та укладання договорів з постачальниками, контроль закупівель, управління та контроль роботи закладів після відкриття, прописування та впровадження стандартів роботи закладу.
Подписаться на рассылку новых резюме: "Керівник в Киеве"