RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Краматорске
  4. Резюме Керівник підрозділу, регіону в
  5. Керівник підрозділу, регіону
Предложить вакансию
Данный соискатель предпочел скрыть свои личные данные

Керівник підрозділу, регіону

Заблокировано
 28 марта 2021  Город: Краматорск
Возраст:47 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа
Рубрики: Банковское дело, ломбарды; Руководство; Торговля, продажи, закупки
 Состою в браке  Есть дети  Готова к командировкам

Опыт работы

Регіональний менеджер з управління групою відділень
Название компании скрыто (Банківська справа), Краматорск
11.2014 − По настоящее время (9 лет 5 месяцев)

Керування групою з 15 відділень Банку в Донецькій і Луганській областях.

Забезпечення виконання відділеннями банку, закріплених за регіональним менеджером, встановлених цілей з продажу продуктів клієнтам приватним особам та клієнтам малого та мікробізнесу (KPI), підвищення ефективності продажів відділень групи РМ, підвищення якості обслуговування клієнтів, формування команд відділень (підбір кандидатів, проведення співбесіди, погодження прийому/звільнення/ переведення на інші посади працівників, проведення адаптаційних заходів та контроль навчання працівників), організація та проведення тренінгів/ навчальних заходів для працівників відділень. Щотижневе проведення телефонних конференцій з начальниками відділень щодо результатів продажів. Контроль використання начальниками відділень інструментів з підвищення продажів - SFE, участь в нарадах відділень. Щоквартальне проведення раптових ревізій цінностей в сховищах відділень/ ревізій цінностей в підзвіті касирів відділень.

Маю наступні досягнення на посаді регіонального менеджера з управління групою відділень банку в 2019-2020рр.:

Забезпечила збільшення рівня продуктивності продажу продуктів Банку (Increased Productivity) в групі відділень регіонального менеджера в 2020р. в 2 рази порівняно до результатів 2019р.

В якості відповідального працівника на рівні Дніпропетровського макрорегіону Банку за кількістю підключень клієнтів Банку до Digital-каналів обслуговування, забезпечила перше місце макрорегіону в системі Банку за цим напрямком за результатами 2019р. та перше місце своєї групи відділень.

Група відділень під моїм керівництвом за 2019р. мала виконання планових значень за обсягом чистого комісійного результату на 100%, за показником NPS - на 100%.

Регіональний менеджер з управління групою відділень
Донецької обласної дирекції АТ "Райффайзен Банк Аваль", м.Донецьк (Банківська справа), Донецк
04.2011 − 10.2014 (3 года 5 месяцев)

Управління групою з 12 відділень Донецької області у складі Донецької обласної дирекції Банку.

Функціонал аналогічно до посади у складі Дніпропетровської обласної дирекції.

Функціонування дирекції було припинено в зв’язку з початком військових дій.

Заст.Нач.Управління Роздрібного бізнесу-Начальник відділу продажів (продуктів Роздрібного бізнесу)
Донецька обласна дирекція ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», м.Донецьк (Банківська справа), Донецк
04.2010 − 04.2011 (1 год )

Організація продажів відділеннями обласної дирекції (ОД) продуктів Банку клієнтам- приватним особам.

Встановлення планових показників з продажу продуктів Банку відділенням ОД.

Забезпечення та контроль виконання відділеннями ОД Банку доведених цілей та ключових нормативів.

Контроль та забезпечення дотримання нормативних документів Банку та НБУ відділеннями ОД Банку.

Організація тренінгів та навчання працівників відділень моделі продажів продуктів Банку.

Отримала відзнаку за кращі результати продажів підрозділу в системі банку в червні 2010р.

​Переміщення на посадах секторів та відділів Банку Донецької обласної дирекції, м.Донецьк
Донецької обласної дирекції, м.Донецьк АППБ "Аваль"/ АТ "Райффайзн Банк Аваль" (Банківська справа), Донецк
08.1999 − 04.2010 (10 лет 8 месяцев)

Переміщення на посадах секторів та відділів Банку Донецької обласної дирекції, м.Донецьк АППБ "Аваль"/ АТ "Райффайзн Банк Аваль", з 12.08.1999р. по 01.04.2010р.

Регіональний менеджер з продажу та якості обслуговування клієнтів Донецької ОД АТ "Райффайзен Банк Аваль", з 05.11.2008р. по 01.04.2010р.

Заступник начальника Відділу розвитку мережі Донецької ОД ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", з 17.07.2008р.- 05.11.2008р.

Головний економіст відділу розвитку мережі Донецької обласної дирекції ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", з 01.10.2007 по 05.11.2008р.

Начальник сектору по роботі з банківськими металами Управління роздрібного бізнесу Донецької обласної дирекції АППБ "Аваль", з 28.05.2003р. по 01.04.2005р.

Переміщення на посадах відділу неторгівельних операцій Донецької обласної дирекції АППБ "Аваль", з 24.04.2000р. по 28.05.2003р.

Прийнята на посаду економіста сектору грошового обігу Донецької обласної дирекції АППБ "Аваль" з 12.08.1999р. по 24.04.2000р.

Образование

Донецький Державний Університет  (Донецк)
Факультет -обліково-фінансовий, Спеціальність -Фінанси (з відзнакою)
полное высшее, 09.1994 − 06.1999 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 4-х модульне навчання в рамках комплексної програми розвитку керівників BMA (Branch Management Academy)- Professional Level Raiffeisen Bank International, З квітня 2019р. по грудень 2020р.
 Фінансова Академія Райффайзен Банк Аваль та зовнішні тренінгові програми, м.Київ Тематичні тренінги та курси: Модель продажів продуктів приватним особам. Модель продажів продуктів клієнтам мікробізнесу. Розвиток персоналу: Коучинг та Ефективний зворотній зв’язок. Використання інструментів підвищення ефективності продажів - SFE. Управління змінами.

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Английский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Впевнений користувач додатків Microsoft Office 365: Word, Exel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, Outlook, Teams.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Маю наступні розвинуті компетенції керівника: • Чесність та довіра - користуюсь авторитетом та довірою підлеглих, колег та керівництва. • Проактивність та ініціативність - за моєї ініціативи було розроблено та впроваджено систему контролю занань нормативних документів Банку серед працівників відділень в Донецькій обласній дирекції Банку в 2010р. • Спрямованість на результат- цілі та інтереси компанії є завжди для мене вищими пріоритетами в роботі, які мають бути досягнуті за будь-яких умов. • Організація ефективної команди - група відділень під моїм керівництвом забезпечувала виконання встанолвених KPI на найвищому рівні (100% та вище), демонструючи дотримання дисципліни та строків виконання встановлених завдань. • Навички побудови міжособистісних відносин та розвитку підлеглих - за останні 5 років роботи на посаді регіонального менеджера з управління групою відділень, забезпечила плинність кадрів серед працівників відділень групи регіонального менеджера (90 працівників) на рівні 1-3% на рік. За цей час роботи, шляхом впровадження інструментів розвитку персоналу, організації роботи з кадровим резервом, забезпечила лінійне зростання 4 працівників до рівня успішного начальника відділення Банку, 4 працівників до розвинутого рівня заступника начальника відділення. Особисті якості: амбіційність, відповідальність та надійність, вміння працювати в команді, стресостійкість, самостійний розвиток та самовдосконалення, навчання новому. Хобі: Психологія. Квітництво.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Шукаю роботу на посаді керівника підрозділу, регіону за напрямками банківського обслуговування, рітейлу, виробничої сфери, сфери обслуговування. Мета пошуку роботи- отримання нової цікавої, амбіційної роботи з високим рівнем оплати праці. Можливо, із спо

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх