RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Ровно
  4. Резюме Керівник регіонального представництва, ІТ-директор, начальник відділу в
  5. Керівник регіонального представництва, ІТ-директор, начальник відділу
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Керівник регіонального представництва, ІТ-директор, начальник відділу

Заблокировано
 19 апреля 2017  Город: Ровно
Возраст:47 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: HR, управление персоналом; IT, WEB специалисты; Телекоммуникации и связь

Опыт работы

Головний інженер
ТОВ "ВТФ "Діброва-зв'язок"
08.2016 − 12.2016 (4 месяца)
Будівництво ліній оптичного зв'язку (лінійна та станційна частини), встановлення та налаштування активного обладнання.
Начальник інформаційно-статистичного відділу, Заступник начальника відділу узагальнення судової практики, статистики та інформатизації
Рівненський апеляційний господарський суд
08.2011 − 08.2016 (4 года 11 месяцев)
Побудова комплексної системи захисту інформації, як складової Єдиної судової інформаційної системи. Адміністрування ІТ- інфраструктури. Побудова статистичної звітності. Узагальнення та аналіз судової практики.
Керівник служби регіональної інформаційно-технічної підтримки судових процесів в Рівненській області
ДП "Інформаційні судові системи"
08.2008 − 08.2011 (3 года )
Організація служби технічної підтримки користувачів в межах області, забезпечення термінових виїздів спеціалістів на місце, віддалене адміністрування, надання допомоги в телефонному режимі. Організація роботи сервісної служби: діагностика несправностей, ремонт комп’ютерної техніки, оргтехніки та периферійного обладнання, заправка картриджів. Підготовка комплексних технічних рішень по створенню або модернізації структурованих кабельних систем (СКС), розробка проектів, складання кошторисів, виконання робіт у визначені строки, підписання актів виконаних робіт. Облаштування серверних та комунікаційних шаф, серверних приміщень відповідно до нормативної та технічної документації. Організація побудови систем відеоконференцзв’язку, відеоспостереження, пожежної та охоронної сигналізації, систем доступу. Впровадження спеціалізованого програмного забезпечення (системи електронного документообігу, системи фіксування судового процесу та ін.) Комплексний запуск в експлуатацію від формалізації процесів документообігу в установі до встановлення програмного забезпечення, налаштування серверів баз даних та робочих станцій, проведення навчань та семінарів по вивченню впроваджуваних програмних продуктів окремо для користувачів та адміністраторів систем і надання технічної підтримки в подальшому. Розгортання та адміністрування серверів сімейства Windows (DNS, AD, DHCP, групові політики), FreeBSD, активного мережевого обладнання, в тому числі Cisco та інше. Запуск та супровід 1С, ІС-ПРО, M.E.Doc.

Образование

Інститут права та суспільних відносин ВНЗ Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Правознавство
полное высшее, 09.2010 − 04.2013 (2 года 7 месяцев)
Рівненський державний педагогічний інститут
Фізика та інформатика
полное высшее, 09.1993 − 06.1998 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: 

Розгортання філії в регіоні з нуля - пошук офісу, персоналу, аналіз ринку послуг за бізнес-напрямком, розробка стратегії входження на ринок, визначення першочергових задач для самоокупності філії, виконання планів розвитку, пошук клієнтів.

Організація служби технічної підтримки користувачів в межах області, забезпечення термінових виїздів спеціалістів на місце, віддалене адміністрування, надання допомоги в телефонному режимі.

Організація роботи сервісної служби: діагностика несправностей, ремонт комп'ютерної техніки, оргтехніки та периферійного обладнання.

Підготовка комплексних технічних рішень по створенню або модернізації структурованих кабельних систем (СКС), розробка проектів, складання кошторисів, виконання робіт у визначені строки, підписання актів виконаних робіт. Облаштування серверних та комунікаційних шаф, серверних приміщень відповідно до нормативної та технічної документації. Організація побудови систем відеоконференцзв'язку, відеоспостереження, пожежної та охоронної сигналізації, систем доступу.

Працював по сумісництву директором Рівненських відділень ТзОВ "Інформаційні технології. Сервіс та рішення", ТзОВ " Курєрська служба "Скороход".

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх